_/_/Dariusz_/_/ pisze:
Zbyszku mam nadzieję, że zagrałeś AUDUSD dzisiaj , bo mnie się udało z poziomu 98.290, oczywiście z dużą dawką adrenaliny !
Żeby nie było tak dobrze to zamknąłem na 98.780, ale dobre i to, teraz czekam na kolejne okazje .
Darku, gratki - fajnego zarobku.
Wstyd się przyznać, ale ze względu na silne momentum spadku w nocy chciałem ujechać z większą korektą i niestety łącznie (2 wejścia) 55 pipsów oddałem.
To brak konsekwencji , przejaw overtradingu, który mnie jeszcze czasem łapie na gardło.. ale do czasu.. Miałem zlecenie oczekujące buy 0.9814, zabrakło 6 pipsów, ale to mnie nie tłumaczy..
Dzisiaj kupujący wzmocnili swoja pozycję przez inside bar, ale można powiedzieć, że środowa biała świeca
wyznacza zakres konsolidacji i próba ruchu w dół też jest możliwa. Wszystko w przyszłym tygodniu.
GOLD
Natomiast dzisiaj na złocie miśki dostały w mordę i czeka nas tu prawdopodobnie bardzo silny ruch w górę (przynajmniej w okolice 1730).
Nie wiem czy gracie na tym rynku, ja się zastanowię, ale próba wejścia na 50% zniesienia dzisiejszego wewnętrznego młotka wydaje się zgodne z PA.
Dopiero po takim silnym ruchu w gore w duchu HP spodziewałbym się zapaści tego rynku i złamanie wszystkich wsparć. Ale to dopiero za około miesiąc.. jeżeli w ogóle..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.