Coś z tego będzie?
Price Action - Asmodeus8 Journal
[quote="Ace"]Zerknijcie na GBP/USD. Pinbar rysuje się na D1, na ciekawych oporach.
Pin może jest ale tren długo terminowy wzrostowy
tak samo średnioterminowy
To tak jakby ,,sikać pod wiatr"
Bez urazy
Jak ja to widzę przedstawiam na screenie
W tym wszystkim nie podoba mi się ostatni szczyt (2) bo powinien być niżej
Pozdrawiam
Pin może jest ale tren długo terminowy wzrostowy
tak samo średnioterminowy
To tak jakby ,,sikać pod wiatr"
Bez urazy
Jak ja to widzę przedstawiam na screenie
W tym wszystkim nie podoba mi się ostatni szczyt (2) bo powinien być niżej
Pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
Przemek_IDF
- Uczestnik

Sorry za poprzedni wpis nie miałem dostępu do wykresów i pisałem z pamięci ... wykres usd/jpy, tf W1, co myslicie o wejsciu po mlotku ktory utworzyl sie na wsparciu? oczywiscie ocena spozniona kilka dni choc potencjal ruchu jest nadal duzy
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2011, 18:52 przez Przemek_IDF, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie jestem zaprzyjaźniony bardzo z tą metoda PA, ale mam do Was pytanie i jednocześnie zagadkę do rozwikłania 
Jak to jest, że wyznaczone RSy na jednej parze pokrywają się z kompletnie inna
Tak z nudy sobie wyznaczałem na edku stwierdziłem ze nie potrafię dobrze edka ocenić, to wrzuciłem inna patre ku mojemu zdziwieniu pokrywa sie, wrzucam kolejna (dodaje poziomy) również się pokrywa następną, no nie zgadniecie....
Czy rynek lubi jakimiś określonymi cyframi chodzić?
Bardzo mnie ciekawi, co Fachowcy od tej metody powiedzą, może jakaś nowa teoria rynku powstanie, a noże przez przypadek rozszyfrowałem pejsów
Pozdrawiam.
Jak to jest, że wyznaczone RSy na jednej parze pokrywają się z kompletnie inna
Czy rynek lubi jakimiś określonymi cyframi chodzić?
Bardzo mnie ciekawi, co Fachowcy od tej metody powiedzą, może jakaś nowa teoria rynku powstanie, a noże przez przypadek rozszyfrowałem pejsów
Pozdrawiam.
- Damian_GTK
- Pasjonat

Za cienki bolek ze mnie by h1 sprawdzać, bo nie mam tu żadnej precyzji tak tygodniowy sobie wyznaczałem, a scriny z miesięcznego
Pary które pierwszy raz na oczy widzę od 5 minut też się pokrywają, tylko nie wieszajcie na mnie psów bo dokładnie wyznaczać nie potrafię
Wierze w ze rynek to schemat i jeśli coś się znajdzie na m1 (będzie to miało stałe zastosowanie), również i na d1 będzie działać
Przykład LT
Wierze w ze rynek to schemat i jeśli coś się znajdzie na m1 (będzie to miało stałe zastosowanie), również i na d1 będzie działać
Przykład LT