Praca na rynku walutowym
radoslawz bez obrazy BC to najwięksi spekulanci na świecieprzekonasz się jak będziesz analizował trendy długoterminowe,śrenioterminowe,no ale tu trzeba mieć perspektywę przynajmniej 15-20 letnią,a nie patrzeć na wykres tikowy i ugrywać 3-5 pipsów.Zwróć uwagę co się diało jak zmiejszano rezerwy w $ np.BC-Korei,Szwecji,Chin itp.Nie wspomnę już o tym że jak ktoś napisał że kupowali papiery długoterminowe na 2.5-3.5% a teraz są na 5.5-7% tylko to policz a oczy Tobie się otworzą.Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
Noob bez obrazy ale fajnie jest sobie tikać 40-60 mld $ i nie przejmować się tym że się straciło 12,5 mld zł,Weż pod uwagę że utrzymywali to w tajemnicy przez 6 miesięcy,jaką Masz gwarancję że teraz to nie jest strata 30 mld złotych?.Pozdrawiam.
Dodano po 5 minutach:
Ps.a pamiętaj że warunki mają bardzo dobre o ile się nie mylę to podstawa to 40,000 zł+premie nawet po 200000 zł więc chyba rozumiesz że wymagania generalnie do diling romów mam bardzo duże..Pozdrawiam.
Dodano po 5 minutach:
Ps.a pamiętaj że warunki mają bardzo dobre o ile się nie mylę to podstawa to 40,000 zł+premie nawet po 200000 zł więc chyba rozumiesz że wymagania generalnie do diling romów mam bardzo duże..Pozdrawiam.
Czytałem w GW taki post: w Londynie trader zarabia ok 12 000 funtow + 40% prowizji od zysków
Nie ma górnej granicy premii. Na początku dostajesz zwykle ok 1 mln
do zainwestowania i kazda Twoja transakcja jest pilnie obserwowana,
jak jestes dobry to kwota do zainwestowania wzrasta i masz widełki
w których musisz sie zmiescic itd itd .Podobny temat oglądałem na programie satelitarnym.CO O TYM SĄDZICIE? Pozdrawiam.
Nie ma górnej granicy premii. Na początku dostajesz zwykle ok 1 mln
do zainwestowania i kazda Twoja transakcja jest pilnie obserwowana,
jak jestes dobry to kwota do zainwestowania wzrasta i masz widełki
w których musisz sie zmiescic itd itd .Podobny temat oglądałem na programie satelitarnym.CO O TYM SĄDZICIE? Pozdrawiam.
ja wróce do SWIFTTRADE u nich nie ma wynagrodzenia jako podstawa wszystko co zarobisz to ile ci sie uda to masz tylko z prowizji tradingu...wiec nie wiem czy warto tam uderzać mimo wszystko jakas podstawa by sie przydala nawet symboliczna...nie wiem jak jest w SAXON i AFS , natomiast mimo wszystko w OSTC stalą pensje sie ma mimo słabych prowizji przynajmniej na poczatku...
Niech Pipsy Będą z Nami !!!