Praca na rynku walutowym

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

radoslawz bez obrazy BC to najwięksi spekulanci na świecieprzekonasz się jak będziesz analizował trendy długoterminowe,śrenioterminowe,no ale tu trzeba mieć perspektywę przynajmniej 15-20 letnią,a nie patrzeć na wykres tikowy i ugrywać 3-5 pipsów.Zwróć uwagę co się diało jak zmiejszano rezerwy w $ np.BC-Korei,Szwecji,Chin itp.Nie wspomnę już o tym że jak ktoś napisał że kupowali papiery długoterminowe na 2.5-3.5% a teraz są na 5.5-7% tylko to policz a oczy Tobie się otworzą.Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Noob
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Noob »

Pytanie co chcesz mu udowodnić, zz? Bo nie napisał, że bank centralny nie ma wpływu na ruchy cenowe. Napisał, że celem transakcji dokonywanych przez banki centralne nie jest zysk, więc mówienie o stratach nie ma sensu.

zz
Maniak
Maniak

Noob bez obrazy ale fajnie jest sobie tikać 40-60 mld $ i nie przejmować się tym że się straciło 12,5 mld zł,Weż pod uwagę że utrzymywali to w tajemnicy przez 6 miesięcy,jaką Masz gwarancję że teraz to nie jest strata 30 mld złotych?.Pozdrawiam.

Dodano po 5 minutach:

Ps.a pamiętaj że warunki mają bardzo dobre o ile się nie mylę to podstawa to 40,000 zł+premie nawet po 200000 zł więc chyba rozumiesz że wymagania generalnie do diling romów mam bardzo duże..Pozdrawiam.
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

zz
Maniak
Maniak

Czytałem w GW taki post: w Londynie trader zarabia ok 12 000 funtow + 40% prowizji od zysków
Nie ma górnej granicy premii. Na początku dostajesz zwykle ok 1 mln
do zainwestowania i kazda Twoja transakcja jest pilnie obserwowana,
jak jestes dobry to kwota do zainwestowania wzrasta i masz widełki
w których musisz sie zmiescic itd itd .Podobny temat oglądałem na programie satelitarnym.CO O TYM SĄDZICIE? Pozdrawiam.

Noob
Pasjonat
Pasjonat

Myślę, że ta kwota jest przesadzona o ile trader nie musi wczęsniej wykazać się doświadczeniem w podobnej pracy.

Yankee
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Yankee »

Ja widzialem niedawno oferte pracy i na poczatek dostajesz 10K na sprawdzenie potem 100K i jak wszystko jest ok to wieksze kwoty (kilkaset K- kilka M).
Na poczatku masz tylko prowizje (2 pierwsze etapy) a potem pensja+prowizje

Nie wierze ze jakis noname dostanie od razu 1M

natraj
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: natraj »

a są takie ogłoszenia na polskich stronach z pracą? Ja coś nie moge nigdzie znalesc

Yankee
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Yankee »

Nie nie :)
Znajomy mi podeslal, a instytucja bodajze ze Szwajcarii

Awatar użytkownika
galileo
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: galileo »

ja wróce do SWIFTTRADE u nich nie ma wynagrodzenia jako podstawa wszystko co zarobisz to ile ci sie uda to masz tylko z prowizji tradingu...wiec nie wiem czy warto tam uderzać mimo wszystko jakas podstawa by sie przydala nawet symboliczna...nie wiem jak jest w SAXON i AFS , natomiast mimo wszystko w OSTC stalą pensje sie ma mimo słabych prowizji przynajmniej na poczatku...
Niech Pipsy Będą z Nami !!!

Noob
Pasjonat
Pasjonat

W tym swifttrade siedziałeś w domu czy musiałeś być u nich w Gliwicach czy gdzie tam są?

ODPOWIEDZ