? nie wiem co
o co chodzi market profile?
właśnie o to mi chodzi .
Przejrzyj archiwum panie zaba jesli zes pan zapomnial, to po pierwsze, po drugie pokaz mi pan w jakimkolwiek moim poscie mowe nienawisci do szanownego pana, panie zaba, bo jesli pan nie wie kto to hejter to niech pan spojrzy na siebie bo to szanowny pan zaba mnie tutaj od nieudacznikow wyzywa, pozdrawiamKermit pisze: ↑04 gru 2020, 19:15dokladnie tak było. I co z tego? Pokazales wtedy kontr analize? Nie. Bo jak kazdy forexowy nieudacznik wolisz cos napisac po fakcie. Ja nie mam problemu z tym ze wrzuce analize i bedzie zanegowana, problem z tym maja tylko tacy jak TY. I NIGDY w czesie rzeczywistym tylko zawsze po wykonanym ruchu. Jak na hejterow przystałoJohnyEnglisz pisze: ↑04 gru 2020, 18:58przykladowo rysunek zaby z 24.11.2020 , a gdzie poszedl edek?? 250pips w gore , 10.11.2020podal tp i sl jak na kablu w S wchodzil, same perelki, ten jego adas to polecial ale jak wiatr dmuchnal to w trybuny polecial, i tak od 6miesiecypozdawiam i udanego weekendu
Oczywiście, że jestem drugi. A co do konta to jeszcze zobaczymy. Warunki jakie obecnie oferuje xstation na akcje bardzo mi pasują. Zamierzam z tego skorzystać
OK tak trzymać żeby tylko rosło po troszeczkuXAB pisze: ↑04 gru 2020, 23:13TOMASZ
po prostu indeksy poszly na weekend zgodnie z moim zalozeniem w gore
uroslo sp500 nowy szczyt urosl dax i us30 upieralem sie ze tak bedzie i tak jest
zas co po weekendzie a to zobaczymy moze drukary jeszcze pociagna te hosse
ja na lkach i to mnie cieszy dobranoc
a rynek na us 30 u mnie zamknal na 30162![]()
Świeżak tylko raz napiszę. Wiem że inni już próbowali, ale szkoda mi Ciebie bo chcesz, niestety jesteś uparty jak osioł. Kiedyś też to przerabiałem na własnym przykładzie, tylko zmiana podejścia może pomóc.