Jak Ty się zgłosisz to będzie chętnych bez liku. Nie obraź się, ale

Słabo widzę jak będzisz grał. Zobaczysz zagrania mistrzów, i już nie będzie rere kum kum

Pozdrawiam i po zielonej stronie mocy

Jak Ty się zgłosisz to będzie chętnych bez liku. Nie obraź się, ale
Na wazeline to liczyć zawsze można. To ja bocian mówiekrab29 pisze: ↑04 gru 2020, 17:16Jak Ty się zgłosisz to będzie chętnych bez liku. Nie obraź się, alenikt cię tutaj nie lubi
Bociany w przyszłym roku przylecą już w styczniu. Obiecuję ci, że o tym wcześniejszym przylocie będzie w Wiadomościach
![]()
Słabo widzę jak będzisz grał. Zobaczysz zagrania mistrzów, i już nie będzie rere kum kum. Wreszcie ujrzysz jak atakują bociany. Zostaniesz zmasakrowany
Nic cię nie oszczędzi
![]()
Pozdrawiam i po zielonej stronie mocy![]()
![]()
![]()
Kermit pisze: ↑04 gru 2020, 17:19Cblondyn - nadal prosze żebys mi pokazał gdzie był sygnał kupna usdcad wg Ciebie na tym klinie. Pokazałem formacje po to zeby miec ja pod obserwacja gdyby sie sygnał pojawił zreszta tak jak to robie z innymi projekcjami i sygnałami. Nie sa to pozycje tylko potencjalne setupy ktore moga zakonczyc sie zajeciem pozycji ale wcale nie musza jesli nie bedzie odpowiednich warunkow spelnionych. Nie pojawił sie w tym przypadku sygnał wiec nie bylo mowy o wzrostach. Co do dywergencji to MUSI pojawic sie sygnał na wskazniku (słupki musza zaczac zawracac na ostatnim dołku w tym przypadku - tlumacze jak dziecku gdybys nie wiedzial) zeby miala racje bytu. Jak nie ma sygnału to jest podobnie jak z formacja na wykresie - potencjalna dywergencja. Naprawde komus z Twoim doswiadczeniem takie podstawy nalezy wykladac? Przeciez jak ktos ma pojęcie i rozumie o czym piszę to teraz ma beke z Ciebie po całości wiec czasem moze zamilcz i nie pograzaj sie bardziej z kolejnymi postami
To że nikt mnie nie lubi naprawde spedza mi sen z powiekkrab29 pisze: ↑04 gru 2020, 17:16
Jak Ty się zgłosisz to będzie chętnych bez liku. Nie obraź się, alenikt cię tutaj nie lubi
Bociany w przyszłym roku przylecą już w styczniu. Obiecuję ci, że o tym wcześniejszym przylocie będzie w Wiadomościach
![]()
Słabo widzę jak będzisz grał. Zobaczysz zagrania mistrzów, i już nie będzie rere kum kum. Wreszcie ujrzysz jak atakują bociany. Zostaniesz zmasakrowany
Nic cię nie oszczędzi
![]()
![]()
![]()
Ja też, bo nikt tu grać nie umie, łacznie ze mną.. To trzeba umieć zarabiać, żeby w takim konkursie wystartować.
To ja bocian2 mówię, dowalimy mu razem? Nie daj się prosić, daj się skusićCblondyn pisze: ↑04 gru 2020, 17:18Na wazeline to liczyć zawsze można. To ja bocian mówiekrab29 pisze: ↑04 gru 2020, 17:16Jak Ty się zgłosisz to będzie chętnych bez liku. Nie obraź się, alenikt cię tutaj nie lubi
![]()
Nic cię nie oszczędzi
![]()
![]()
![]()
![]()
To ja bocian2 mówię, dowalimy mu razem? Nie daj się prosić, daj się skusić
oczywiście wiem co sugeruje i o tym też piszę co widział GLCblondyn pisze: ↑04 gru 2020, 17:14No to sam zobacz. Róznicy ja zbyt dużej nie widze, gdyz w ubu przypadkach cena juz poza klinem. W podobnej odległości od bandy.szuler pisze: ↑04 gru 2020, 17:08pozwolę od siebie dodać dwa słowaKermit pisze: ↑04 gru 2020, 16:49
Myślę, że On to pokazał z ironię, ale jak widac Ty również nie zrozumiałeś. W końcu o tym jak powstaje sygnał na klinie pisałem tylko ze 100 razy, a jak widac powinienem 130 bo niektórzy mogą być opóźnieni. To miało rosnac w przypadku potwierdzonego powrotu do wnetrza klina a ja takiego nie widziałem. Wiec jak nastepnym razem bedziesz chcial blysnac to doksztalc sie najpierw
a może przegapiłem coś wiec pokaże jeszcze raz ten klin i jakbys mógł wskazać to chętnie zobacze gdzie cena wróciła do wnetrza klina, potwierdziła to wskaźnikiem i dała sygnał że ma rosnąc.
https://www.tradingview.com/x/j6nscEHq/
Granny Lover ( jest tu sporo podobnych ekspertów )
pisząc post o 16;45 ( godziny takie jak przy postach, nie przestawione )
stwierdził. że Kermit się pomylił. ( dosłownie tego nie powiedział, ale wiadomo o co chodziło )
a on przewidział kurs tego waloru jaki będzie o 16;45 a przewidział to ooooo .... 16;45.
jednym słowem mistrz.
ale kilka minut od pojawienia się postu Kermita , czyli od 16;02 cicho siedział bo nie miał zielonego pojęcia w którym kierunku pójdzie.
a mógł zaryzykować i podać odwrotny kierunek.
i wtedy ..................
https://www.tradingview.com/x/ITk0yRJs/
https://www.tradingview.com/x/XHyiIxhX/
a juz sama dywergencja jasno okresla co analiza sugeruje
https://www.tradingview.com/x/X8KIWlXM/
a więc starego wróbla na plewy .... nie wypada![]()