JACKPOTŚwieżak44 pisze: 04 gru 2020, 15:32 Zagranie pod F88% czyli mały spadeczek.. Wracam do swojego fibo..Zaorski niestety, już się troche kończy... To już inne czasy, inna ekonomia. Inaczej wykresy chodza..

JACKPOTŚwieżak44 pisze: 04 gru 2020, 15:32 Zagranie pod F88% czyli mały spadeczek.. Wracam do swojego fibo..Zaorski niestety, już się troche kończy... To już inne czasy, inna ekonomia. Inaczej wykresy chodza..
Chyba nie do końca zrozumiałeś. To miało rosnąć
To może zaproponuje dokształcic się w temacie dywergencji bo jasno z rysunku wynika. A co do pozycji to jesli ktoś rozgrywa eski na eurusd i gbpusd i jednocześnie S na usdcad to albo jest głupcem albo hazardzistą. Proponuje doczytac o korelacji par walutowychKermit pisze: 04 gru 2020, 16:49
Myślę, że On to pokazał z ironię, ale jak widac Ty również nie zrozumiałeś. W końcu o tym jak powstaje sygnał na klinie pisałem tylko ze 100 razy, a jak widac powinienem 130 bo niektórzy mogą być opóźnieni. To miało rosnac w przypadku potwierdzonego powrotu do wnetrza klina a ja takiego nie widziałem. Wiec jak nastepnym razem bedziesz chcial blysnac to doksztalc sie najpierw
a może przegapiłem coś wiec pokaże jeszcze raz ten klin i jakbys mógł wskazać to chętnie zobacze gdzie cena wróciła do wnetrza klina, potwierdziła to wskaźnikiem i dała sygnał że ma rosnąc.
https://www.tradingview.com/x/j6nscEHq/
pozwolę od siebie dodać dwa słowaKermit pisze: 04 gru 2020, 16:49
Myślę, że On to pokazał z ironię, ale jak widac Ty również nie zrozumiałeś. W końcu o tym jak powstaje sygnał na klinie pisałem tylko ze 100 razy, a jak widac powinienem 130 bo niektórzy mogą być opóźnieni. To miało rosnac w przypadku potwierdzonego powrotu do wnetrza klina a ja takiego nie widziałem. Wiec jak nastepnym razem bedziesz chcial blysnac to doksztalc sie najpierw
a może przegapiłem coś wiec pokaże jeszcze raz ten klin i jakbys mógł wskazać to chętnie zobacze gdzie cena wróciła do wnetrza klina, potwierdziła to wskaźnikiem i dała sygnał że ma rosnąc.
No to sam zobacz. Róznicy ja zbyt dużej nie widze, gdyz w ubu przypadkach cena juz poza klinem. W podobnej odległości od bandy.szuler pisze: 04 gru 2020, 17:08pozwolę od siebie dodać dwa słowaKermit pisze: 04 gru 2020, 16:49
Granny Lover ( jest tu sporo podobnych ekspertów )
pisząc post o 16;45 ( godziny takie jak przy postach, nie przestawione )
stwierdził. że Kermit się pomylił. ( dosłownie tego nie powiedział, ale wiadomo o co chodziło )
a on przewidział kurs tego waloru jaki będzie o 16;45 a przewidział to ooooo .... 16;45.
jednym słowem mistrz.
ale kilka minut od pojawienia się postu Kermita , czyli od 16;02 cicho siedział bo nie miał zielonego pojęcia w którym kierunku pójdzie.
a mógł zaryzykować i podać odwrotny kierunek.
i wtedy ..................