Dokładnie jest tak jak piszesz. Zauważ proszę, że użytkownik Competition_FAN ma najwyraźniej jakiś problem.dzikson pisze: ↑10 lis 2020, 18:00wyczuwam tu w szczególności jedną osobę piszącą co chwilę pod innym nickiem, osoba ta ma tak mocny żal do Jacusia że go nabrał na kurs że nie może wytrzymać i ciśnie przez łzy w trolim stylu że Jacuś taki okropny hehe ale Jacuś wysmarował co niektórych mydłem i wydymał.. Do prokuratury idźcie a nie wylewacie żale, Jacuś dobrze zrobił że wydymał frajerów, trzeba było się uczyć a nie iść na łatwiznę kupując kurs jak zostać frajerem..
Nie ważne co by się napisało, on i tak odpowie coś w stylu: ,,zapłaciłeś za kurs to płacz płacz haha "
Najlepsze jest to, że on tak odpowiada na wszystko co tylko możliwe. Wmawiał mi, że chwalę/bronię/promuję Jacka, zaś gdy poprosiłem go o dowody (wypowiedzi, w których tak robię) to jego jedyną odpowiedzią było znowu: ,,zapłaciłeś za kurs to płacz płacz haha "
Istnieją dwa wyjścia, albo jest to człowiek, który naprawdę ma jakieś problemy z sobą i to jest jego jedyna forma obrony, albo jest to po prostu zwykły troll, któremu się nudzi i ma ciągle ubaw wysokich lotów.
Nieważne która opcja jest prawdziwa. W każdym przypadku temu osobnikowi należy się perm ban.