Rejs.
Re: Rejs.
A "mój" Darku? Zobacz, że możesz zmienić nastawy.
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
- ninjaproject
- Maniak
Twój to czysty ZigZag.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Trejder, Mentor/trener, aka. Dadas, fx-technik, obecnie ninjaproject.
Programuję wskaźniki i EA do MetaTrader 4/5.
Ślicznie ci dziękuję. Brawo Ty
Tak też myślałem. Ale ładnie rysuje te strzałeczki jak na zig zaka, bo nie każdy to robi. U mnie przesuwa się strzałka przy następnych interwalach i nie mogłem ogarnąć Tolmonowych wejść. Dziękuję za wyjaśnienie tematu. Czasem to parenaście przesunięć strzałek.

Tak też myślałem. Ale ładnie rysuje te strzałeczki jak na zig zaka, bo nie każdy to robi. U mnie przesuwa się strzałka przy następnych interwalach i nie mogłem ogarnąć Tolmonowych wejść. Dziękuję za wyjaśnienie tematu. Czasem to parenaście przesunięć strzałek.
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
- ninjaproject
- Maniak
Każdy wykres, o ile jest odpowiednia płynność instrumentu, chrakteryzuje się okresami trendu i okresami konsolidacji (braku trendu).
Każdy wskaźnik działa dobrze w okresach trendu, a przynosi straty w okresach braku trendu.
Trader nie widzi wykresu po prawej stronie, ponieważ go tam nie ma.
W związku z czym, trader nie wie, czy będzie trend, czy jego brak.
Trader traci, ponieważ ubzdurał sobie jakiś scenariusz i wymaga od wykresu, żeby mu ten scenariusz zrealizował.
Zarabiać można jedynie wtedy, gdy realizujemy zyski, a nie czekamy na spełnienie jakichś założeń.
Każdy wskaźnik działa dobrze w okresach trendu, a przynosi straty w okresach braku trendu.
Trader nie widzi wykresu po prawej stronie, ponieważ go tam nie ma.
W związku z czym, trader nie wie, czy będzie trend, czy jego brak.
Trader traci, ponieważ ubzdurał sobie jakiś scenariusz i wymaga od wykresu, żeby mu ten scenariusz zrealizował.
Zarabiać można jedynie wtedy, gdy realizujemy zyski, a nie czekamy na spełnienie jakichś założeń.
Nie ma co polemizować z twoim postem. Największą prawdę o moim graniu oddaje linijka druga. Nie ma co uzupełniać. Ot i cały problem. Konsole mnie wykańczają.
Tak se dzisiaj sami tu siedzimy.
Ale przynajmniej spokojne morze jest i nie buja. 
Tak se dzisiaj sami tu siedzimy.

-
- Maniak
now today LT
(MT)
HTH
BB AFK

BB AFK
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem

- ninjaproject
- Maniak
Ło, ktoś wylazł spod pokładu!
Gdzie się wszyscy, raptownie, podziali?
Today:
Today:
-
- Maniak
żeby wyleść spod pokładu trzeba było zamknąć klapę włazuninjaproject pisze: ↑08 maja 2020, 13:13Ło, ktoś wylazł spod pokładu!
Today:
[DAX30]M5.jpg

Ostatnio zmieniony 08 maja 2020, 14:03 przez Tolmon_Nika, łącznie zmieniany 2 razy.
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie

Luzowanie ilościowe ludzi w domach 
Można iść do ikei to pewnie wszyscy w kolejkach stoją bo się w miesiąc wszystkim meble pokończyły

Można iść do ikei to pewnie wszyscy w kolejkach stoją bo się w miesiąc wszystkim meble pokończyły

Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc
3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9
Przyjme btc

3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9