Zjedli meble!
Rejs.
- ninjaproject
- Maniak
Re: Rejs.
Trejder, Mentor/trener, aka. Dadas, fx-technik, obecnie ninjaproject.
Programuję wskaźniki i EA do MetaTrader 4/5.
-
- Maniak
Ostatnio zmieniony 08 maja 2020, 17:19 przez Tolmon_Nika, łącznie zmieniany 2 razy.
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem

- ninjaproject
- Maniak
Zbieraj na jacht!Tolmon_Nika pisze: ↑08 maja 2020, 15:46pozycje-td.png
a może nowe autko![]()
![]()
- ninjaproject
- Maniak
Piszesz o DTR?
Dadas Trading Room.
Czy można kogoś zdradzać z samym sobą?
Dadas Trading Room.
Pisze o nowej ikonce szefowejninjaproject pisze: ↑08 maja 2020, 16:40Piszesz o DTR?
Dadas Trading Room.

Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc
3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9
Przyjme btc

3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9
qduaty Polaku z jukeju, nowy awatar to milczące KO - to jest Tom Ellis jako Lucifer Morningstar ("Lucyfer"). Serial nie wymagający myślenia ani zaangażowania, dobrze komponuje się jako podkładka do pracy lub porządków.
W serialu jest też rola kobieca, która zapadła mi w pamięć - Ewa, pierwsza kobieta, grana przez Inbar Lavi. Ponętna, wdzięczna, kobieca, ładna dziewczyna o ogromnych oczach i 102% kobiecości w kobiecie. Bardzo przewrotna rola, fajna! Pierwsza imprezowiczka na świecie!
https://66.media.tumblr.com/39628baeb87 ... 3_400.gifv
https://66.media.tumblr.com/69ec402ac7c ... 1_400.gifv

Zdrowi wszyscy? Dbacie o siebie w międzyczasie?
Pytałeś, ninjo, co tak wszyscy zamilkli.
Mogę powiedzieć za siebie - jeśli u siebie w wątku proszę raz, drugi, trzeci i fenfnasty o zaprzestanie dyskusji o poziomie z działu DT, i wciąż jestem ignorowana w tej kwestii, a mój wątek jest dewastowany, to po co mam poświęcać czas i kawałek serca?
Nie jestem tu potrzebna w żaden sposób.
Natomiast cieszy mnie, że zaglądacie; dziękuję za analizy Tolmon_Nika! I ja pewnie wrócę, ale jeszcze nie teraz.
Wszystkiego dobrego!
W serialu jest też rola kobieca, która zapadła mi w pamięć - Ewa, pierwsza kobieta, grana przez Inbar Lavi. Ponętna, wdzięczna, kobieca, ładna dziewczyna o ogromnych oczach i 102% kobiecości w kobiecie. Bardzo przewrotna rola, fajna! Pierwsza imprezowiczka na świecie!
https://66.media.tumblr.com/39628baeb87 ... 3_400.gifv
https://66.media.tumblr.com/69ec402ac7c ... 1_400.gifv

Zdrowi wszyscy? Dbacie o siebie w międzyczasie?
Pytałeś, ninjo, co tak wszyscy zamilkli.
Mogę powiedzieć za siebie - jeśli u siebie w wątku proszę raz, drugi, trzeci i fenfnasty o zaprzestanie dyskusji o poziomie z działu DT, i wciąż jestem ignorowana w tej kwestii, a mój wątek jest dewastowany, to po co mam poświęcać czas i kawałek serca?
Nie jestem tu potrzebna w żaden sposób.
Natomiast cieszy mnie, że zaglądacie; dziękuję za analizy Tolmon_Nika! I ja pewnie wrócę, ale jeszcze nie teraz.
Wszystkiego dobrego!
"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)
- ninjaproject
- Maniak
No kurde!
Kapitan opuszcza statek jako jedna z pierwszych?
Nie do pomyślenia!
Kapitan opuszcza statek jako jedna z pierwszych?
Nie do pomyślenia!
"- Mamy krótkotrwały skok, który jednak dewaluuje kapitał w dwa lata.
- Nie, są zabezpieczenia!
- Przed agresywnym wzrostem? Nie ma! Nie ma, bo ludzka natura nie ma zabezpieczeń! Człowiek nie zna umiaru.
Spójrzmy na byłe imperia. Portugalię z jej wielką flotą. Dziś został jej solony dorsz i tanie kondomy.
Brytyjczycy. Na wilgotnej wyspie debatują na temat garniturów. Nikt nie powie: "nie jest źle, mamy Francję, Polskę, konta w szwajcarskich bankach; nie podbijajmy Rosji w zimie, walnijmy piwko i żyjmy z odsetek!"
źródło: film pt.: Jestem Bogiem
- Nie, są zabezpieczenia!
- Przed agresywnym wzrostem? Nie ma! Nie ma, bo ludzka natura nie ma zabezpieczeń! Człowiek nie zna umiaru.
Spójrzmy na byłe imperia. Portugalię z jej wielką flotą. Dziś został jej solony dorsz i tanie kondomy.
Brytyjczycy. Na wilgotnej wyspie debatują na temat garniturów. Nikt nie powie: "nie jest źle, mamy Francję, Polskę, konta w szwajcarskich bankach; nie podbijajmy Rosji w zimie, walnijmy piwko i żyjmy z odsetek!"
źródło: film pt.: Jestem Bogiem
"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)