ja mam 1Mb i nie mam żadnych problemów.incubus7 pisze:na 1Mb rzeczywiście się już wkurzałem...
XTB
-
- Uczestnik
zapytam z ciekawosci - udalo sie kiedykolwiek komus pozytywnie zalatwic reklamacje w XTB? zobaczcie na obrazek - ewidentnie nie zadzialal TP. Na szczescie udalo mi sie uwiecznic ten moment na screenie. Zlozylem od razu reklamacje i otrzymalem odpowiedz że nie bedzie uwzgledniona, bo to nie byla cena rynkowa. Przeciez takim tlumaczeniem, to mozna kazda reklamacje odrzucic! Ale niech kazdy sobie odpowie na pytanie, czy to jest powazny broker - brak slow. To tak ku przestrodze innym, gdyby ktoś jeszcze miał watpliwosci, czy warto zakladac u nich konto.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
No bo anulują i stratne i zyskowne zlecenia. W obie strony to działa
To był bad tick i zarobiłeś na tym co jest równoważne z tym, że taka transakcja nie ma racji bytu. Więc reklamacja jest bezzasadna.
Twój zarzut byłby zasadny jakbyś poniósł stratę. A tak, sprawiedliwości stało się zadość

Twój zarzut byłby zasadny jakbyś poniósł stratę. A tak, sprawiedliwości stało się zadość

Trade what you see, NOT what you hear or think
-
- Bywalec
Z H4 zawsze jest ten problem, gdy są różne czasy serwera.LeeMoonka pisze:Chodzi mi konkretnie o EUR/USD H4 tf
U Xtb jest czas polski GMT+1, u AM londyński GMT.
edit: ahhh starzeję sie czy co?

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
-
- Uczestnik
Jakby tam byl SL to jestem pewny zeby go wywalilo i nie byloby mowy o bad ticku. A moze mial ktos wowczas otwarte zlecenia na tej parze, ktore zostalo wyrzucone? Sprawdzam na demo na FxPro i byl wtedy skok ceny w dol, wiec nie wiem czemu to ma byc bad tick. Ma ktos dostep do jakichs wiarygodnych danych zeby mozna bylo sprawdzic jaka byla wowczas cena?Nievinny pisze:No bo anulują i stratne i zyskowne zlecenia. W obie strony to działaTo był bad tick i zarobiłeś na tym co jest równoważne z tym, że taka transakcja nie ma racji bytu. Więc reklamacja jest bezzasadna.
Ciekawe, czy udalo sie komukolwiek zalatwic pozytywnie reklamacje w xtb, bo smiem watpic.
Trudno powiedzieć jak wyglądał wtedy rynek, bo niewiele platform obsługuje te instrumenty.
A bad tick? Bo dla mnie to wygląda na bad tick, skok ceny w dół nie wygląda tak. W dół i powrót. To raczej wygląda na czyszczenie SL jak już.
Nie twierdzę, że oni są super, ale bo nie znam genezy tego ruchu, jednak widać, że jest on "nierynkowy" co oznacza, że nie można uznać zlecenia. Tyle.
A bad tick? Bo dla mnie to wygląda na bad tick, skok ceny w dół nie wygląda tak. W dół i powrót. To raczej wygląda na czyszczenie SL jak już.
Nie twierdzę, że oni są super, ale bo nie znam genezy tego ruchu, jednak widać, że jest on "nierynkowy" co oznacza, że nie można uznać zlecenia. Tyle.
Trade what you see, NOT what you hear or think
- hamilton11
- Stały bywalec