Nie napisze że fibo jest mylące na SPŚwieżak44 pisze: ↑03 kwie 2020, 17:12Formacje świecowe na SP bywają mylące nawet na grubych interwałach. Już to sprawdziłem. Jak chcesz to narysuj mi tą strukture ABC niedokończoną na SP. Bo ja uważam że jest dokońzona. A najbardziej przekonuje mnie siatka fibo, która się zgrywa idealnie z wykresem oraz brak reakcji na złe dane.Tomasz196407 pisze: ↑03 kwie 2020, 16:11Napisałem na PW ze nie ma tam formacji odwrócenia świecowejŚwieżak44 pisze: ↑03 kwie 2020, 16:04
Jakią aktualizacje?? Tomasz ja cie prosiłem pare dni temu, żebyś określił co mówią fale i nie dostałem żadnej odpowiedzi, a indeksy dalej nie chcą spadać.Jak mówie, że dołek już był, to się oburzasz. Pokaż coś , żebym uwierzył chcociaż w możliwość na małą korektę, bo wygląda że weszliśmy ostro w nową hossę na wykresach. Masz jakieś analizy, wykresy historyczne, wyliczenia fal, jakąkolwiek przesłankę na nowy dołek jakimkolwiek indeksie???
jedyna na D i W inwerted hamer skonczył sie ponizej knota młota-wiec nie wybił i potwierdzenia brak!
strukturalnie jest niedokonczona struktura ABC w podfalach mamy dopiero około 50% realizacji całej
Co chcesz wszystki indeksy mam ci narysować i co dalej? bedziesz pier... dołek był a potem emo skrzywionego misia dasz i powiesz nie udało sie
daj mi trejd przed nie po

tylko ze zależy co mierzysz tym fibo
ale dobrze narysuje Ci te strukturę abc w dwóch wersjach
programowym i manualnym
Wybierzesz która Ci odpowiada i będziesz mógł potem narzekac tak ja w Wig-u