DayTrading: Piątek 03.04.2020

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Piątek 03.04.2020

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

Świeżak44 pisze:
03 kwie 2020, 17:12
Tomasz196407 pisze:
03 kwie 2020, 16:11
Świeżak44 pisze:
03 kwie 2020, 16:04

Jakią aktualizacje?? Tomasz ja cie prosiłem pare dni temu, żebyś określił co mówią fale i nie dostałem żadnej odpowiedzi, a indeksy dalej nie chcą spadać. :roll: Jak mówie, że dołek już był, to się oburzasz. Pokaż coś , żebym uwierzył chcociaż w możliwość na małą korektę, bo wygląda że weszliśmy ostro w nową hossę na wykresach. Masz jakieś analizy, wykresy historyczne, wyliczenia fal, jakąkolwiek przesłankę na nowy dołek jakimkolwiek indeksie???
Napisałem na PW ze nie ma tam formacji odwrócenia świecowej
jedyna na D i W inwerted hamer skonczył sie ponizej knota młota-wiec nie wybił i potwierdzenia brak!
strukturalnie jest niedokonczona struktura ABC w podfalach mamy dopiero około 50% realizacji całej
Co chcesz wszystki indeksy mam ci narysować i co dalej? bedziesz pier... dołek był a potem emo skrzywionego misia dasz i powiesz nie udało sie
daj mi trejd przed nie po
Formacje świecowe na SP bywają mylące nawet na grubych interwałach. Już to sprawdziłem. Jak chcesz to narysuj mi tą strukture ABC niedokończoną na SP. Bo ja uważam że jest dokońzona. A najbardziej przekonuje mnie siatka fibo, która się zgrywa idealnie z wykresem oraz brak reakcji na złe dane.
Nie napisze że fibo jest mylące na SP :D
tylko ze zależy co mierzysz tym fibo
ale dobrze narysuje Ci te strukturę abc w dwóch wersjach
programowym i manualnym
Wybierzesz która Ci odpowiada i będziesz mógł potem narzekac tak ja w Wig-u

kokosy
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kokosy »

Świeżak - nie będzie nowych dołków. W Stanach miliony świeżych bezrobotnych w pierwszej kolejności będzie kupować akcje za swoje zasiłki w ramach walki z kryzysem i od razu polecą na ath.

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Świeżak44 »

Tomasz, Wybieram wersje manualną, najprostszą, wykresową. PS. Moja AT mówi, że dołka już nie będzie i na razie się to sprawdza. Nie ma najmniejszej przesłanki na wykresach na temat spadków, nawet śladu. Daj mi chociaż cień struktury na AT na spadki.. Pierwsze wsparcie na 2470 bez problemu wytrzymało..sam wiesz. Co prawda tera właśnie próbują wyjść z kanaliku dołem i testują śdednia 200 , ate pewnie chwilowe. Rozejrze sie za Lką zaraz..

XAB, po co wykres inflacji?? To nie ma nic do rzeczy. To będzie szybki dołek, jak w 2011. Popatrz jak wtedy szedł wykres.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.

belon
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: belon »

UJ - imo eSki dopiero z okolic szarej strefy:

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

XAB pisze:
03 kwie 2020, 16:49
SWIEZAK pokazywalem tu wykres
kilka osob uwaza ze jestesmy na kropce NIEDOWIARKOW
A CO BEDZIE JAK ZACZNIE SIE STRACH wcale tak byc nie musi moze swiat zlapac oddech ale na jak dlugo miesiac dwa a co jak to potrwa do jesieni
sam panikowales jak kot co psa zobaczyl a teraz gledzisz ok spadkow juz nie bedzie
i jeszcze orlen bys kupowal ktorym bedzie pis kryl wszystkie dlugi
puknij sie w czolo
ja nie jestem zadnym wieszczem ja tylko krachy przezylem
3lata boczny trend moze byc spadkowy tez
napisalem tu raz bida nedza i tylko kasa sie bedzie liczyc kto sie nie zagapil
jak to dluzej potrwa a moze potrwac EOT

DOKTOREK PCHNALES DOLCE ?
bo weekendowe dymanko leci niezle chyba znowu nbp zapierdziela w rogi leszcza
Jaki strach??. Strach juz był. Wiadomo jak zwalczyc wirusa i Chinom się udało. Już wiadomo ile to będzie trwać. Pare miesięcy. Więc jaki tam boczny trend przez 3 lata. A te tony papierowego pieniądza to co mają z tym zrobić w tym czasie??? Powiedz.
A odnośnie Orlenu, widziałeś jak dziś poszedł?? Myślałem, ze do 100zł zaraz doleci... :shock: Troche przesadzili więc wziąłem na szorty. To demo niestety.. Miałem brac te akcje po korekcie, ale nie zrobili.. Bardzo żałuję.

A poprzedni krach pamiętam. WIG20 miesiąc czasu szurał po dnie, dłużej niż teraz.. I też gadali, że koniec świata, bo tam ktoś komuś ręki nie podał w jakimś banku. Bzdury. Nastraszyli naiwnych, odkupili na grosze i zrobili 11lat hosse. I teraz cylk się powtarza. Koniec świata znowu, bzrobocie 40% ma być itd... za stary już jestem na te pierdoły. A akcje mniej płynne już podkupują. PS. Dołek już był.
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2020, 18:15 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
qduaty
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: qduaty »

XAB pisze:
03 kwie 2020, 17:03
Kermit pisze:
03 kwie 2020, 16:57
XAB bo to wyglada tak...Siedzi Świeżak w kombinezonie ochronnym, na twarzy maska z 66 filtrami przeciwko wszystkim bakteriom na Ziemi i spokojnie mowi: nie ma co panikować, indexy beda rosły :)
nawet pisac mi sie nie chce a musze czytac te jego wizje bo w koncu siedzimy tu na portalu
dzieciaka wizje a to chlop majacy pewnie rodzine dziec eot ide do sklepu
ludzie codziennie traca prace o tym nikt nie mowi ile ludzi ja jeszcze moze stracic
szok bo w usa 10 mln a co jak bedzie 30
W tym tempie to góra 2 tygodnie :D
Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc ;)
3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Wy się chyba na giełdzie nie znacie??? W 2009 bezrobocie w USA rosło do grudnia, a giełda w USA odbiła już w marcu. Smart money nie obchodzą bezrobotni, tylko żeby tanio kupić a drogo potem sprzedać.
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2020, 18:13 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 1 raz.

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Kermit pisze:
03 kwie 2020, 16:57
XAB bo to wyglada tak...Siedzi Świeżak w kombinezonie ochronnym, na twarzy maska z 66 filtrami przeciwko wszystkim bakteriom na Ziemi i spokojnie mowi: nie ma co panikować, indexy beda rosły :)
I dlatego nie dam się przestraszyć żadnym bajkom o WIELKIM KRYZYSIE, po którym nie będzie niczego... :mrgreen: W 2009 też tak gadali.. BZDURY :568:

Awatar użytkownika
MERLIN
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MERLIN »

Świeżak44 pisze:
03 kwie 2020, 18:08
Wy się chyba na giełdzie nie znacie??? W 2009 bezrobocie w USA rosło do grudnia, a giełda w USA odbiła w marcu. Smart money nie obchodzą bezrobotni, tylko żeby tanio kupić a drogo potem sprzedać.
No patrz same nieuki tu siedzą ,tylko mistrz Świeżak wie o co tu chodzi - królu oświeć nas z łaski swojej bo nie wiemy co robić :lol:

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Przecież już napisałem. DOŁEK JUŻ BYŁ. Też się nie zgadzasz???

Zablokowany