Nie napisze że fibo jest mylące na SPŚwieżak44 pisze: 03 kwie 2020, 17:12Formacje świecowe na SP bywają mylące nawet na grubych interwałach. Już to sprawdziłem. Jak chcesz to narysuj mi tą strukture ABC niedokończoną na SP. Bo ja uważam że jest dokońzona. A najbardziej przekonuje mnie siatka fibo, która się zgrywa idealnie z wykresem oraz brak reakcji na złe dane.Tomasz196407 pisze: 03 kwie 2020, 16:11Napisałem na PW ze nie ma tam formacji odwrócenia świecowejŚwieżak44 pisze: 03 kwie 2020, 16:04
Jakią aktualizacje?? Tomasz ja cie prosiłem pare dni temu, żebyś określił co mówią fale i nie dostałem żadnej odpowiedzi, a indeksy dalej nie chcą spadać.Jak mówie, że dołek już był, to się oburzasz. Pokaż coś , żebym uwierzył chcociaż w możliwość na małą korektę, bo wygląda że weszliśmy ostro w nową hossę na wykresach. Masz jakieś analizy, wykresy historyczne, wyliczenia fal, jakąkolwiek przesłankę na nowy dołek jakimkolwiek indeksie???
jedyna na D i W inwerted hamer skonczył sie ponizej knota młota-wiec nie wybił i potwierdzenia brak!
strukturalnie jest niedokonczona struktura ABC w podfalach mamy dopiero około 50% realizacji całej
Co chcesz wszystki indeksy mam ci narysować i co dalej? bedziesz pier... dołek był a potem emo skrzywionego misia dasz i powiesz nie udało sie
daj mi trejd przed nie po

tylko ze zależy co mierzysz tym fibo
ale dobrze narysuje Ci te strukturę abc w dwóch wersjach
programowym i manualnym
Wybierzesz która Ci odpowiada i będziesz mógł potem narzekac tak ja w Wig-u

Troche przesadzili więc wziąłem na szorty. To demo niestety.. Miałem brac te akcje po korekcie, ale nie zrobili.. Bardzo żałuję.
  Troche przesadzili więc wziąłem na szorty. To demo niestety.. Miałem brac te akcje po korekcie, ale nie zrobili.. Bardzo żałuję.

W 2009 też tak gadali.. BZDURY
  W 2009 też tak gadali.. BZDURY