Rejs.
- ninjaproject
- Maniak 
Re: Rejs.
Jakby po moim zanurzeniu woda się zamieniła w kwas siarkowy (a ja bym to bez szwanku przetrzymał), tobyście mi pokłony składali, jako Bogu jedynemu, stwórcy waszemu....
Ale, wtedy byście przynajmniej mieli dowód empiryczny, a nie tylko przypowieści z Narnii.
O ile by to wyszło tak samo w testach laboratoryjnych...

Ale, wtedy byście przynajmniej mieli dowód empiryczny, a nie tylko przypowieści z Narnii.
Trejder, Mentor/trener, aka. Dadas, fx-technik, obecnie ninjaproject.
Programuję wskaźniki i EA do MetaTrader 4/5.
- 

Tolmon_Nika
- Maniak 
Zatańcz Zebekiko niepotrzebne dowody i testyninjaproject pisze: 23 mar 2020, 15:38 Jakby po moim zanurzeniu woda się zamieniła w kwas siarkowy (a ja bym to bez szwanku przetrzymał), tobyście mi pokłony składali, jako Bogu jedynemu, stwórcy waszemu....

https://www.youtube.com/watch?v=BhBQA-VomOQ

.................................................................................................
Morgan Stanley uważa teraz, że PKB w USA spadnie o 30% w następnym kwartale, ponieważ koronawirus spycha bezrobocie do historycznych szczytów.
Morgan Stanley spodziewa się jeszcze większych szkód ekonomicznych wywołanych pandemią koronawirusa, niż wcześniej sądzono.
Gwałtowny spadek aktywności gospodarczej w marcu spowoduje kurczenie się produktu krajowego brutto
za pierwszy kwartał w tempie 2,4% w ujęciu rocznym, a następnie nastąpi spadek o 30,1% w drugim kwartale,
zgodnie z niedzielnym raportem amerykańskich ekonomistów.
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
						Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem

- ninjaproject
- Maniak 
Nie moja kultura, to nie zatańczę!Tolmon_Nika pisze: 23 mar 2020, 16:00Zatańcz Zebekiko niepotrzebne dowody i testyninjaproject pisze: 23 mar 2020, 15:38 Jakby po moim zanurzeniu woda się zamieniła w kwas siarkowy (a ja bym to bez szwanku przetrzymał), tobyście mi pokłony składali, jako Bogu jedynemu, stwórcy waszemu....

https://www.youtube.com/watch?v=BhBQA-VomOQ
Mogę Poloneza!

PS. Jeżeli umiesz, to prztłumacz ten taniec na słowa.
Nie piosenkę jemu towarzyszącą, tylko co te ruchy przedstawiają.
- 

Tolmon_Nika
- Maniak 
odzwierciedlenie - <wierny obraz> stanu (psychicznego), w jakim się znajdujeszninjaproject pisze: 23 mar 2020, 16:40 PS. Jeżeli umiesz, to prztłumacz ten taniec na słowa.
Nie piosenkę jemu towarzyszącą, tylko co te ruchy przedstawiają.

- 

nieudacznik
- Gaduła 
Z rozkazu Kapitana inicjuję cykl bajek dla Dadasa, coby mu deficyty z dzieciństwa wyrównaćAnomalia pisze: 23 mar 2020, 13:18 Doczytuję.
Skoro uważacie, że ninja miał smutne dzieciństwo to tym bardziej okażmy Mu wsparcie a nie bęcki na ninję

Ja mogę np. co wieczór opowiadać bajkęMam nadzieję, że Tolmon też - po grecku

Swoją drogą, nie wstyd być idiotą czy wariatem! Wstyd to jest zamykać się na opcje. I trwać w bezpodstawnej głupocie czy niewiedzy. Przynajmniej mnie się tak wydaje.
 Nie lenić się tylko dawać kolejne!
 Nie lenić się tylko dawać kolejne!Była sobie raz Królewna
Co kochała grajka
Król powiesił go za jaja
Ot, skończona bajka
- 

Tolmon_Nika
- Maniak 
K.apitanie to coś dla Ciebie   

wykresy pokazują, jak szybko epidemia koronawirusa zdziesiątkowała kluczowe gałęzie przemysłu w USA -
i pchnęła gospodarkę na skraj recesji 

linie lotnicze: restauracje (rezerwacje): Hotele : spokojnej analizy
Bank inwestycyjny obniżył prognozę rocznego zysku S&P 500 na akcję do 110 USD ,
aktualizacja oznacza spadek rentowności o 33% w stosunku do 2019 r. 

wykresy pokazują, jak szybko epidemia koronawirusa zdziesiątkowała kluczowe gałęzie przemysłu w USA -

linie lotnicze: restauracje (rezerwacje): Hotele : spokojnej analizy

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

- ninjaproject
- Maniak 
Zauważ, że to nie wirus zrobił, tylko ludzie!Tolmon_Nika pisze: 23 mar 2020, 17:02 K.apitanie to coś dla Ciebie

linie lotnicze:
linie-lotnicze.PNG
restauracje (rezerwacje):
rezerwacje-restauracje.PNG
Hotele :
hotele.PNG
spokojnej analizy

Gdyby ludzie nie siali paniki, toby wszystko działało normalnie.
Cóż, ludzie by umierali nadal, jak to normalnie się dzieje, średnio 2 osoby na sekundę.
No i, skoro wy, tutaj obserwujecie wykresy, to powinniście już wiedzieć, że co szybko rośnie to i szybko spada!
https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps ... 7b48e9ecf6 - Anomalio, Włochy  jakieś 3  dni temu przebili Chiny w trupach, a dzisiaj mają 2xChiny. Źle się dzieje i ja rekomenduję ucieczkę z tego ITA. Jak dla mnie to zamkną giełdę na nie wiadomo ile.
Za każdą tą cyfrą jest człowiek, jego rodzina, ich emocje i odczucia. Dla mnie "zabawa" się rozkręca u nich, bo na razie tylko północ.

Za każdą tą cyfrą jest człowiek, jego rodzina, ich emocje i odczucia. Dla mnie "zabawa" się rozkręca u nich, bo na razie tylko północ.
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
						Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
- 

Tolmon_Nika
- Maniak 
Od zawsze powtarzam zdrowie to zdrowy rozsądek przede wszystkim !ninjaproject pisze: 23 mar 2020, 18:46 Zauważ, że to nie wirus zrobił, tylko ludzie!
Cóż, ludzie by umierali nadal, jak to normalnie się dzieje, średnio 2 osoby na sekundę.
No i, skoro wy, tutaj obserwujecie wykresy, to powinniście już wiedzieć, że co szybko rośnie to i szybko spada!

a przez tego łobuziaka (wirus), tak myślę że słowo "czystość" nabierze nowego znaczenia

I czym się ekscytować i podniecać liczbamikrab29 pisze: 23 mar 2020, 18:53 Anomalio, Włochy jakieś 3 dni temu przebili Chiny w trupach, a dzisiaj mają 2xChiny. Źle się dzieje i ja rekomenduję ucieczkę z tego ITA. Jak dla mnie to zamkną giełdę na nie wiadomo ile.
 , szkoda chorych ludzi oraz wycieńczonego personelu medycznego
 , szkoda chorych ludzi oraz wycieńczonego personelu medycznego   

Ostatnio zmieniony 23 mar 2020, 20:43 przez Tolmon_Nika, łącznie zmieniany 1 raz.

- ninjaproject
- Maniak 
Hmmm, ciekawe?Tolmon_Nika pisze: 23 mar 2020, 19:20Od zawsze powtarzam zdrowie to zdrowy rozsądek przede wszystkim !ninjaproject pisze: 23 mar 2020, 18:46 Zauważ, że to nie wirus zrobił, tylko ludzie!
a przez tego łobuziaka (wirus), tak myślę że słowo "czystość" nabierze nowego znaczenia

To znaczy, że większość nie myła rąk i nie sprzątała w domu?
Dla mnie to norma. Zawsze myję ręce wielokrotnie, a małżonka zawsze lubi mieć czysto w domu.