jeszcze dolar lub dwaszuler pisze: 18 mar 2020, 11:37 WTI
skazane na okolice 22
i nie ma co kombinować
https://invst.ly/q5moj
https://invst.ly/q5rp1
https://invst.ly/q5rq1
jeszcze dolar lub dwaszuler pisze: 18 mar 2020, 11:37 WTI
skazane na okolice 22
i nie ma co kombinować
https://invst.ly/q5moj
Audi.. czemu nie Jag? Ja tam lubie mojego XFaJohnTitor pisze: 18 mar 2020, 16:26 Kolejna koja przepowiednia ze jeszcze w tym tygodniu 4,20 na dolcu sprawdza sie na naszych oczach. A wy dalej czekajcie na swoje 1,35 ja jade do salonu wybrac kolor i wersje wyposazenia mojego nowego Audi.
A co powiesz jak akcje które kupisz spadną 75% .Świeżak44 pisze: 18 mar 2020, 16:06Ja się przygotowuje do założenia lokaty na dołkach z akcji i indeksu. Co może pójść nie tak? Co jest pewniejsze niż zakupy po takiej panice. Oszczednośc na lokatach żre inflacja. Wydrukują teraz kupe kasy i gdzie to włożą?? Oczywiście w akcje, bo są za bezcen. Schemat się powtarza, dziwne że go nie rozumiesz. W 2009 też wmawiali wielki kryzys, trwał 4 miesiące na giełdach. Jak zaczęli rosnąć to rośli kilka lat, a miał być też koniec świata. Grubasom o to chodzi , żeby nas przestraszyć i okraść.cugan pisze: 18 mar 2020, 15:08Trzymaj cash w kieszeni jak go masz.Świeżak44 pisze: 18 mar 2020, 14:20 No i widzicie, upuścili. PS. To demo. Ćwicze przed założeniem lokaty. Wszystko mam rozrysowane.
Trudne czasy dopiero nadchodzą.
Skąd wiesz ze ktoś Ci coś wypłaci.
To co się dzieje to kabaret.
Przekonasz się jaki !!
Liczy się kapucha która masz
a nie która może gdzieś masz
lub możesz mieć
Jak 75%?? Taki KGHM i PKN Orlen chyba kiedyś odbije? Wszytkie firmy szlak trafi?? Ja to kupie na pare lat. Zamiast lokaty tysiące akcji. Sytuacja się nie poprawi przez 5 lat? Doła idealnie nie wyłapie, ale sądzisz że wszystko będzie nic nie warte za kilka lat, cała giełda , indeks nic nie urośnie?? Nie kupupie WIG20 przy 3700, tylko przy 1100. To jest różnica.cugan pisze: 18 mar 2020, 16:34A co powiesz jak akcje które kupisz spadną 75% .Świeżak44 pisze: 18 mar 2020, 16:06Ja się przygotowuje do założenia lokaty na dołkach z akcji i indeksu. Co może pójść nie tak? Co jest pewniejsze niż zakupy po takiej panice. Oszczednośc na lokatach żre inflacja. Wydrukują teraz kupe kasy i gdzie to włożą?? Oczywiście w akcje, bo są za bezcen. Schemat się powtarza, dziwne że go nie rozumiesz. W 2009 też wmawiali wielki kryzys, trwał 4 miesiące na giełdach. Jak zaczęli rosnąć to rośli kilka lat, a miał być też koniec świata. Grubasom o to chodzi , żeby nas przestraszyć i okraść.cugan pisze: 18 mar 2020, 15:08
Trzymaj cash w kieszeni jak go masz.
Przekonasz się jaki !!
lub możesz mieć
Sprzedaż je komuś?
Może znajdziesz jakiegoś Świeżaka.
Widzę ze nic nie kumasz i nie masz wyobraźni
Kupi jak inni napierdzielali jsw bo juz jest na minimach..cugan pisze: 18 mar 2020, 16:34A co powiesz jak akcje które kupisz spadną 75% .Świeżak44 pisze: 18 mar 2020, 16:06Ja się przygotowuje do założenia lokaty na dołkach z akcji i indeksu. Co może pójść nie tak? Co jest pewniejsze niż zakupy po takiej panice. Oszczednośc na lokatach żre inflacja. Wydrukują teraz kupe kasy i gdzie to włożą?? Oczywiście w akcje, bo są za bezcen. Schemat się powtarza, dziwne że go nie rozumiesz. W 2009 też wmawiali wielki kryzys, trwał 4 miesiące na giełdach. Jak zaczęli rosnąć to rośli kilka lat, a miał być też koniec świata. Grubasom o to chodzi , żeby nas przestraszyć i okraść.cugan pisze: 18 mar 2020, 15:08
Trzymaj cash w kieszeni jak go masz.
Przekonasz się jaki !!
lub możesz mieć
Sprzedaż je komuś?
Może znajdziesz jakiegoś Świeżaka.
Widzę ze nic nie kumasz i nie masz wyobraźni
lepiej wstawhighend pisze: 18 mar 2020, 16:39 nowe moje zasięgi long term