Uznaje. Przelałem dziś do DM kwotę z kilkoma zerami, połowa moich oszczędności. Amunicja gotowa, ale nie będę niczego kupował po tak wysokich cenach..qduaty pisze: 18 mar 2020, 15:29Przecież to DEMOcugan pisze: 18 mar 2020, 15:08Trzymaj cash w kieszeni jak go masz.Świeżak44 pisze: 18 mar 2020, 14:20 No i widzicie, upuścili. PS. To demo. Ćwicze przed założeniem lokaty. Wszystko mam rozrysowane.
Trudne czasy dopiero nadchodzą.
Skąd wiesz ze ktoś Ci coś wypłaci.
To co się dzieje to kabaret.
Przekonasz się jaki !!
Liczy się kapucha która masz
a nie która może gdzieś masz
lub możesz mieć
Kolega świeży nie uznaje innej gry.. god mode on i jedziemy
Ile lat ćwiczył złoto zanim NIE wszedł w real?
DayTrading: Środa 18.03.2020
Re: DayTrading: Środa 18.03.2020
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 18 mar 2020, 16:09 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 1 raz.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
uruchomili tarczę, uruchomili co chcieli, przykryli kampanię, duda gotowy do wychwalania swoich działań - pora na rosnącą liczbę uzdrowień i odstawienie wirusa do kąta - osiągnęli cel pora kończyć tą pseudo zarazę co to nikogo zdrowego nie zabiła
Ja się przygotowuje do założenia lokaty na dołkach z akcji i indeksu. Co może pójść nie tak? Co jest pewniejsze niż zakupy po takiej panice. Oszczednośc na lokatach żre inflacja. Wydrukują teraz kupe kasy i gdzie to włożą?? Oczywiście w akcje, bo są za bezcen. Schemat się powtarza, dziwne że go nie rozumiesz. W 2009 też wmawiali wielki kryzys, trwał 4 miesiące na giełdach. Jak zaczęli rosnąć to rośli kilka lat, a miał być też koniec świata. Grubasom o to chodzi , żeby nas przestraszyć i okraść.cugan pisze: 18 mar 2020, 15:08Trzymaj cash w kieszeni jak go masz.Świeżak44 pisze: 18 mar 2020, 14:20 No i widzicie, upuścili. PS. To demo. Ćwicze przed założeniem lokaty. Wszystko mam rozrysowane.
Przekonasz się jaki !!
lub możesz mieć
Nawet młodzi potrafią ciężko przechodzić koronawirusa, a bez respiratorów moga nie dać rady. Doczytaj troche informacji. Chcesz chorować 4 tygodnie i mieć jakieś zmiany w płucach? https://wiadomosci.onet.pl/swiat/korona ... py/w5xg67qmario_M pisze: 18 mar 2020, 16:01 uruchomili tarczę, uruchomili co chcieli, przykryli kampanię, duda gotowy do wychwalania swoich działań - pora na rosnącą liczbę uzdrowień i odstawienie wirusa do kąta - osiągnęli cel pora kończyć tą pseudo zarazę co to nikogo zdrowego nie zabiła
Znowu ci nie wyszlo z ROPA i EUR--USDKermit pisze: 18 mar 2020, 12:08 WTI po lekkiej korekcie dokonczyla zwierzaka i filiżanke o czym wspominalem wczoraj. IMO czas na UP. Pierwszy cel okolice 30-32$, ale docelowo w ciagu kilku tygodni powrót i test od dołu strefy 40-42$
Świeżak44 pisze: 18 mar 2020, 15:59Uznaje. Przelałem dziś do DM kwotę z kilkoma zerami, połowa moich oszczędności. Amunicja gotowa, ale nie będę niczego kupował po tak wysokich cenach..qduaty pisze: 18 mar 2020, 15:29Przecież to DEMOcugan pisze: 18 mar 2020, 15:08
Trzymaj cash w kieszeni jak go masz.
Przekonasz się jaki !!
lub możesz mieć
Kolega świeży nie uznaje innej gry.. god mode on i jedziemy
Ile lat ćwiczył złoto zanim NIE wszedł w real?Dlaczego? WIG20 i tak był wbessie, więc niech zjedzie do końca. Kupie na pewno sporo akcji KGHM, bo kiedyś powrócą do 100zł. No i indeks mnie interesuje. A DT to zabawa, rękodzieło artystyczne. Czasem wyjdzie dobrze, czasem źle. Ja teraz się biorę za inwestowanie. Stopy procentowe obcieli, to oszczędności będzie zżerać inflacja. Bez sensu trzymać na lokatach na 0,00002%. Technike znam, AT mi działa:
The only way is up
Przecież wiesz, teraz jest rzeź zwierzaków i innych stworów. Miesięczne krechy na topie.doktorek pisze: 18 mar 2020, 16:10Znowu ci nie wyszlo z ROPA i EUR--USDKermit pisze: 18 mar 2020, 12:08 WTI po lekkiej korekcie dokonczyla zwierzaka i filiżanke o czym wspominalem wczoraj. IMO czas na UP. Pierwszy cel okolice 30-32$, ale docelowo w ciagu kilku tygodni powrót i test od dołu strefy 40-42$![]()
Będzie co opowiadać wnukom
Gratuluje. Tylko wrzuć jakieś zdjęcie jak kupisz, żebyśmy nie mieli wątpliwości..JohnTitor pisze: 18 mar 2020, 13:47 A ja mowilem podawałem wykres juz dawno temu jaki bedzie kierunek i zasieg to mnie mieszano z błotem. Teraz ja jade w przyszlym tygodniu po nowy samochod a wy sobie czekajcie na swoje 1,35 na edziu. Postawilem wszystko na jednego konia i wygrałem.
Tsunami, a to co się śmiejesz??? Mówiłeś wczoraj , że WIG200 po 1500, potem zaraz 1600 i i nawet 1800?? No i co z tym??