No i widzicie, upuścili. PS. To demo. Ćwicze przed założeniem lokaty. Wszystko mam rozrysowane.
Trzymaj cash w kieszeni jak go masz.
Trudne czasy dopiero nadchodzą.
Skąd wiesz ze ktoś Ci coś wypłaci.
To co się dzieje to kabaret.
Przekonasz się jaki !!
Liczy się kapucha która masz
a nie która może gdzieś masz
lub możesz mieć
Przecież to DEMO
Kolega świeży nie uznaje innej gry.. god mode on i jedziemy
Ile lat ćwiczył złoto zanim NIE wszedł w real?
Uznaje. Przelałem dziś do DM kwotę z kilkoma zerami, połowa moich oszczędności. Amunicja gotowa, ale nie będę niczego kupował po tak wysokich cenach.. Dlaczego? WIG20 i tak był wbessie, więc niech zjedzie do końca. Kupie na pewno sporo akcji KGHM, bo kiedyś powrócą do 100zł. No i indeks mnie interesuje. A DT to zabawa, rękodzieło artystyczne. Czasem wyjdzie dobrze, czasem źle. Ja teraz się biorę za inwestowanie. Stopy procentowe obcieli, to oszczędności będzie zżerać inflacja. Bez sensu trzymać na lokatach na 0,00002%. Technike znam, AT mi działa:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 18 mar 2020, 16:09 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 1 raz.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
uruchomili tarczę, uruchomili co chcieli, przykryli kampanię, duda gotowy do wychwalania swoich działań - pora na rosnącą liczbę uzdrowień i odstawienie wirusa do kąta - osiągnęli cel pora kończyć tą pseudo zarazę co to nikogo zdrowego nie zabiła
No i widzicie, upuścili. PS. To demo. Ćwicze przed założeniem lokaty. Wszystko mam rozrysowane.
Przekonasz się jaki !!
lub możesz mieć
Ja się przygotowuje do założenia lokaty na dołkach z akcji i indeksu. Co może pójść nie tak? Co jest pewniejsze niż zakupy po takiej panice. Oszczednośc na lokatach żre inflacja. Wydrukują teraz kupe kasy i gdzie to włożą?? Oczywiście w akcje, bo są za bezcen. Schemat się powtarza, dziwne że go nie rozumiesz. W 2009 też wmawiali wielki kryzys, trwał 4 miesiące na giełdach. Jak zaczęli rosnąć to rośli kilka lat, a miał być też koniec świata. Grubasom o to chodzi , żeby nas przestraszyć i okraść.
uruchomili tarczę, uruchomili co chcieli, przykryli kampanię, duda gotowy do wychwalania swoich działań - pora na rosnącą liczbę uzdrowień i odstawienie wirusa do kąta - osiągnęli cel pora kończyć tą pseudo zarazę co to nikogo zdrowego nie zabiła
Nawet młodzi potrafią ciężko przechodzić koronawirusa, a bez respiratorów moga nie dać rady. Doczytaj troche informacji. Chcesz chorować 4 tygodnie i mieć jakieś zmiany w płucach? https://wiadomosci.onet.pl/swiat/korona ... py/w5xg67q
WTI po lekkiej korekcie dokonczyla zwierzaka i filiżanke o czym wspominalem wczoraj. IMO czas na UP. Pierwszy cel okolice 30-32$, ale docelowo w ciagu kilku tygodni powrót i test od dołu strefy 40-42$
Przekonasz się jaki !!
lub możesz mieć
Przecież to DEMO
Kolega świeży nie uznaje innej gry.. god mode on i jedziemy
Ile lat ćwiczył złoto zanim NIE wszedł w real?
Uznaje. Przelałem dziś do DM kwotę z kilkoma zerami, połowa moich oszczędności. Amunicja gotowa, ale nie będę niczego kupował po tak wysokich cenach.. Dlaczego? WIG20 i tak był wbessie, więc niech zjedzie do końca. Kupie na pewno sporo akcji KGHM, bo kiedyś powrócą do 100zł. No i indeks mnie interesuje. A DT to zabawa, rękodzieło artystyczne. Czasem wyjdzie dobrze, czasem źle. Ja teraz się biorę za inwestowanie. Stopy procentowe obcieli, to oszczędności będzie zżerać inflacja. Bez sensu trzymać na lokatach na 0,00002%. Technike znam, AT mi działa:
WTI po lekkiej korekcie dokonczyla zwierzaka i filiżanke o czym wspominalem wczoraj. IMO czas na UP. Pierwszy cel okolice 30-32$, ale docelowo w ciagu kilku tygodni powrót i test od dołu strefy 40-42$
Znowu ci nie wyszlo z ROPA i EUR--USD
Przecież wiesz, teraz jest rzeź zwierzaków i innych stworów. Miesięczne krechy na topie.
Będzie co opowiadać wnukom
A ja mowilem podawałem wykres juz dawno temu jaki bedzie kierunek i zasieg to mnie mieszano z błotem. Teraz ja jade w przyszlym tygodniu po nowy samochod a wy sobie czekajcie na swoje 1,35 na edziu. Postawilem wszystko na jednego konia i wygrałem.
Gratuluje. Tylko wrzuć jakieś zdjęcie jak kupisz, żebyśmy nie mieli wątpliwości..