Rejs.

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
qduaty
Pasjonat
Pasjonat

Re: Rejs.

Nieprzeczytany post autor: qduaty »

Oni - Fed.. czytaj ze zrozumieniem
Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc ;)
3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9

Tolmon_Nika
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Tolmon_Nika »

qduaty pisze:
16 mar 2020, 12:57
Oni - Fed.. czytaj ze zrozumieniem
Darek...... do czego to doszło :shock: :rofl:
zna się na żartach brawo :564:
Ostatnio zmieniony 16 mar 2020, 13:06 przez Tolmon_Nika, łącznie zmieniany 1 raz.
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem ;)

Awatar użytkownika
Anomalia
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Anomalia »

Tolmon, ta dzisiejsza młodzież :roll: Szybko się uczy :lol: :lol: :lol:

O wirusie nie ma co już gadać, o jego skutkach jeszcze nie, fx - to jeszcze/już wróżenie z fusów (dla mnie) :roll:
Ale to jeszcze wkleję, ciekawe:
Symulator

Szukam czwartego do brydża :idea:
"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)

Awatar użytkownika
qduaty
Pasjonat
Pasjonat

Anomalia pisze:
16 mar 2020, 13:03
Tolmon, ta dzisiejsza młodzież :roll: Szybko się uczy :lol: :lol: :lol:

O wirusie nie ma co już gadać, o jego skutkach jeszcze nie, fx - to jeszcze/już wróżenie z fusów (dla mnie) :roll:
Ale to jeszcze wkleję, ciekawe:
symulator

Szukam czwartego do brydża :idea:
Nie da sie otworzyć bez subskrypcji :(
Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc ;)

Awatar użytkownika
Anomalia
Pasjonat
Pasjonat

Spróbuj teraz, proszę!

Edit: jak nie to z całego linku:
https://www.washingtonpost.com/gdpr-con ... mulator%2f
i zaznacz "free"

Daj znać, czy się otwiera ok.

Awatar użytkownika
qduaty
Pasjonat
Pasjonat

Anomalia pisze:
16 mar 2020, 13:07
Spróbuj teraz, proszę!

Edit: jak nie to z całego linku:
https://www.washingtonpost.com/gdpr-con ... mulator%2f
i zaznacz "free"

Daj znać, czy się otwiera ok.
Działa :)

Ps wcześniej po wejsciu free był "wrong page"

Edit

Symulacje nie uwzględniają powtórnego zarażenia.. ale i tak ktoś mógłby to kijem borysowi wtluc do głowy.. on chyba nie rozumie celu izolacji..
Przyjme btc ;)

Awatar użytkownika
Anomalia
Pasjonat
Pasjonat

qduaty pisze:
16 mar 2020, 13:08
Symulacje nie uwzględniają powtórnego zarażenia.. ale i tak ktoś mógłby to kijem borysowi wtluc do głowy.. on chyba nie rozumie celu izolacji..
Wiesz, zastanawiam się, czy on nie ma racji. Tylko że nawet jak ma to wykonanie wydaje się do dupy :roll:
IMO zostawienie na żywioł z JEDNOCZESNYM obligatoryjnym odizolowaniem osób z grup ryzyka na kilka miesięcy (na początku epidemii) wydaje mi się bardzo rozsądne.

Awatar użytkownika
qduaty
Pasjonat
Pasjonat

Anomalia pisze:
16 mar 2020, 13:42
qduaty pisze:
16 mar 2020, 13:08
Wiesz, zastanawiam się, czy on nie ma racji. Tylko że nawet jak ma to wykonanie wydaje się do dupy :roll:
IMO zostawienie na żywioł z JEDNOCZESNYM obligatoryjnym odizolowaniem osób z grup ryzyka na kilka miesięcy (na początku epidemii) wydaje mi się bardzo rozsądne.
Ja to porównuję do Ewy Kopacz i szczepien z 2008 czy 2009 roku..
Ale to nie zmienia sytuacji dla małych i średnich przedsiębiorstw.. ja mam recesje 90% tydzień do tygodnia.. porażka
Przyjme btc ;)

Awatar użytkownika
Anomalia
Pasjonat
Pasjonat

qduaty pisze:
16 mar 2020, 13:49
Ja to porównuję do Ewy Kopacz i szczepien z 2008 czy 2009 roku..
Ale to nie zmienia sytuacji dla małych i średnich przedsiębiorstw.. ja mam recesje 90% tydzień do tygodnia.. porażka
Oczywiście, nie mam pojęcia co w tym dostawczaku z krótkim dziobem wozisz więc być może się mylę, ale sytuacja szybko się nie poprawi raczej :roll:

krab29
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: krab29 »

Słuchajcie, skoro siedzę w kabinie w izolatce. Zmienność na rynkach jest szalona w porównaniu ze starymi czasami. Potrzebuję/Szukam dwóch indyków:
1. Zaznacza świczki o jakiejś godzinie np przerywaną pionową kreską - gdzieś to widziałem. Więc np jestem na h4, a on zaznacza mi co 6 świczkę.
2. Mam świczke i naciskam na niej to mi zaznacza tę świeczkę, może być z knotami, albo bez knotów i rysuje w prawą i lewą stronę jej cień - też to gdzieś widziałem. Zaznaczam na D1 i widzę na niższych interwałach jej strefę.
Pewnie w dziale z ciekawymi wskaźnikami do mt4 cz 1 i cz 2 - ale kilkuset stron nie przejrzę.
Dzisiaj przekręciłem srebro trochę poniżej 13 a miałem na 12,50. Nie wytrzymałem bo było +400% do depozytu. Są takie ruchy i jeszcze to bujanie na statku przy sztormie, że nie ogarniam. Boję się białego szkwału.
Jak przeczytacie to zdezynfekujcie klawiaturę, jamę ustną i przewód pokarmowy - wczoraj się nie dezynfekowałem :568: :D Ja ostatni raz wylazłem z mieszkania w środę. Jest piwo i spirytus - przetrwam :D A i wino mam, ale ilości śladowe, no i oczywiście słodkie. Precz z kwasiorami. :evil: :twisted:
edit: @Anomalio Borys nie ma racji, bo wśród młodych zarażonych przeżywalność jest bliska 100% pod jednym warunkiem: kilka % wymaga podłączenia do respiratora, a kilakanaście % podania tlenu. Tylko rozłożenie w czasie zwiększy dostępność do sprzętu. Ale eksperyment ciekawy i sensowny. Mateusz wydłuża epiidemie, ale przez to dłużej korzysta ze sprzętu. Ogólnie, szkół do 1 maja nie otworzą, a na Wielkanoc muszą zablokować wojskiem wylotówki bo debile nas zabiją.
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!

ODPOWIEDZ