Nie, zagranie na funcie było wrzucone od razu po wejściu w pozycje.
Te wszystkie zdjęcia które, widzisz w filmiku znajdowały się na FB czy też tutaj na forum. Ten film był wrzucony już jakiś czas temu na FB.
A z resztą , ja nie muszę Ci nic udowadniać.
Pokazałem wam tylko jak dobrze mi poszło ale widzę, że znajdzie się zawsze jakiś niedowiarek.
No bo wiesz... 30 000% w rok to wykręcał legendarny Jessy Livermore - o nim napisano książkę i powstało tysiące artykułów. A tu nagle ktoś z Johnym Bravo na profilowym wrzuca podobny wynik... nie dziw się, że ludzie chcą dowodów
Forex jest jak g... na kole - raz na górze, raz na dole.
pierwsze lepsze twoej zagranie sprawdziłem post943680.html#p943680
21.05/2019 edek mial sypnąć w doł i co ? pomyłeczka jak ta lala
wartosciowych postów z zagraniami nie widziałem - a przejzałem co pisałeś w historii
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
kabel - https://invst.ly/be97g - ano może idziemy do góry. Zobaczymy na jak długo. Ma ktoś inną wizję?
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Cblondyn, pokazałem Ci dzisiaj rozegranie funta. Chcesz to skorzystasz, nie to nie.
tutaj wrzuciłem jeszcze filmik. Muszę go uaktualnić bo nie pokazuje bieżącego rezultatu.
nie wiem co będzie dalej ale dzisiaj gratulacje za "pewniaka funta"
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
nie wiem co będzie dalej ale dzisiaj gratulacje za "pewniaka funta"
Jeśli ktoś ci pisze, że ma pewniaka to takich omijaj szerokim łukiem
nie no, gram swoje ale jak napisał i weszło to należą się gratulacje i tyle
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
nie no, gram swoje ale jak napisał i weszło to należą się gratulacje i tyle
Jak trafie przy pierwszym rzucie strone monety to znaczy, że jestem prorok? Przy kliku pod rząd możesz sie nad tym zastanawiać czy tak nie jest
Nie od jednego udanego trejdu powstaja miliony
Jak trafie przy pierwszym rzucie strone monety to znaczy, że jestem prorok? Nie od jednego udanego trejdu powstaja miliony
hmmmm no nie, masz rację
P. nie wiem jak Ci sie chce
Opór sciana żelbet itd
chcesz to podam przykład z r/r >=2
jak mozna przy stratach i zarabiać
śmiało, podaj mi przykład żel bet ;]
punktu w którym mam wejść w pozycję !!
i dlaczego r:r > 2??? skoro to żel bet ?