No bo wiesz... 30 000% w rok to wykręcał legendarny Jessy Livermore - o nim napisano książkę i powstało tysiące artykułów. A tu nagle ktoś z Johnym Bravo na profilowym wrzuca podobny wynik... nie dziw się, że ludzie chcą dowodówleechang pisze: 24 lip 2019, 12:50 Nie, zagranie na funcie było wrzucone od razu po wejściu w pozycje.
Te wszystkie zdjęcia które, widzisz w filmiku znajdowały się na FB czy też tutaj na forum. Ten film był wrzucony już jakiś czas temu na FB.
A z resztą , ja nie muszę Ci nic udowadniać.
Pokazałem wam tylko jak dobrze mi poszło ale widzę, że znajdzie się zawsze jakiś niedowiarek.![]()
DayTrading: Środa 24.07.2019
Re: DayTrading: Środa 24.07.2019
Forex jest jak g... na kole - raz na górze, raz na dole.
LEECHANG
pierwsze lepsze twoej zagranie sprawdziłem post943680.html#p943680
21.05/2019 edek mial sypnąć w doł i co ?
pomyłeczka jak ta lala
wartosciowych postów z zagraniami nie widziałem - a przejzałem co pisałeś w historii
pierwsze lepsze twoej zagranie sprawdziłem post943680.html#p943680
21.05/2019 edek mial sypnąć w doł i co ?
wartosciowych postów z zagraniami nie widziałem - a przejzałem co pisałeś w historii
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
kabel - https://invst.ly/be97g - ano może idziemy do góry. Zobaczymy na jak długo. Ma ktoś inną wizję?
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
nie wiem co będzie dalej ale dzisiaj gratulacje za "pewniaka funta"leechang pisze: 24 lip 2019, 12:43 Cblondyn, pokazałem Ci dzisiaj rozegranie funta. Chcesz to skorzystasz, nie to nie.
tutaj wrzuciłem jeszcze filmik. Muszę go uaktualnić bo nie pokazuje bieżącego rezultatu.
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Jeśli ktoś ci pisze, że ma pewniaka to takich omijaj szerokim łukiemPipsKong pisze: 24 lip 2019, 12:57
nie wiem co będzie dalej ale dzisiaj gratulacje za "pewniaka funta"![]()
![]()
nie no, gram swoje ale jak napisał i weszło to należą się gratulacje i tyle
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
Jak trafie przy pierwszym rzucie strone monety to znaczy, że jestem prorok? Przy kliku pod rząd możesz sie nad tym zastanawiać czy tak nie jestPipsKong pisze: 24 lip 2019, 13:02
nie no, gram swoje ale jak napisał i weszło to należą się gratulacje i tyle
![]()
![]()
Nie od jednego udanego trejdu powstaja miliony
hmmmm no nie, masz racjęCblondyn pisze: 24 lip 2019, 13:03 Jak trafie przy pierwszym rzucie strone monety to znaczy, że jestem prorok? Nie od jednego udanego trejdu powstaja miliony![]()
-
Tomasz196407
- Fanatyk

P. nie wiem jak Ci sie chce
Opór sciana żelbet itd
chcesz to podam przykład z r/r >=2
jak mozna przy stratach i zarabiać
Opór sciana żelbet itd
śmiało, podaj mi przykład żel bet ;]Tomasz196407 pisze: 24 lip 2019, 13:08 P. nie wiem jak Ci sie chce![]()
Opór sciana żelbet itd
punktu w którym mam wejść w pozycję !!
i dlaczego r:r > 2??? skoro to żel bet ?