Wszystko sie sprawdzilo co pisalem ale jakos zero pochwał i tak, gralem tez pod to co pisalem. Wszystko w punkt.
hej
btw retest i wybitka, lecimy dalej.
Nie mam tej pary więc nie grałem i szczerze do końca nie patrzyłem. Chcesz laurkę - to masz Gratulacje
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Wszystko sie sprawdzilo co pisalem ale jakos zero pochwał i tak, gralem tez pod to co pisalem. Wszystko w punkt.
hej
btw retest i wybitka, lecimy dalej.
Nie mam tej pary więc nie grałem i szczerze do końca nie patrzyłem. Chcesz laurkę - to masz Gratulacje
ale pisalem tez o kablu dzis i edku ktory pojdzie z anim duzo wolniej i o eurgbp ktory wszedl do strefy ob na miesiecznym i napisalem przy tym wielkie uwaga mam wywalone na laurki ale smiac mi sie chce jak forum reaguje na takie wyniki jak leechang. To jest 30k % od tej sumy ale nie od jego calego konta. Ja przeliczam zysk w skali rok od calego mojego majatku. wtedy to ma sens.
Ostatnio zmieniony 24 lip 2019, 13:37 przez Nieśmiertelny Trader, łącznie zmieniany 1 raz.
Chciałbym zobaczyć mine każdego Prezesa dużego Banku gdy przychodzi do niego koleś i mówi "robie 30k % w pół roku, Znajdzie się dla mnie jakiś etat"?
"Skarb Narodowy" jaki nic. Może Prezes Banku Narodowego by się zaintersował?
Znowu was nie ogarniam z tymi procentami. Ogólnie to najbardziej lubię 96% i sam dorabiam 30 000% to dla mnie, prostego człowieka, 300 razy. Czyli gracz z 1000 zrobił w pół roku 300 000. Za kolejny ten przedział czasowy zrobi z tego 90 000 000? Czy ja w ogóle dobrze myślę jak na fx liczy się procenty? Są takie konta do oglądania np. Pr7emo i tam jakoś dziwnie, jak dla mnie, liczy się te procenty.
To ja mam propozycje. Podpinamy sie pod konto leechanga i mi wystarczy 1000%. Resztę niech sobie bierze
Kto chętny do interesu?
Chciałbym zobaczyć mine każdego Prezesa dużego Banku gdy przychodzi do niego koleś i mówi "robie 30k % w pół roku, Znajdzie się dla mnie jakiś etat"?
"Skarb Narodowy" jaki nic. Może Prezes Banku Narodowego by się zaintersował?
Znowu was nie ogarniam z tymi procentami. Ogólnie to najbardziej lubię 96% i sam dorabiam 30 000% to dla mnie, prostego człowieka, 300 razy. Czyli gracz z 1000 zrobił w pół roku 300 000. Za kolejny ten przedział czasowy zrobi z tego 90 000 000? Czy ja w ogóle dobrze myślę jak na fx liczy się procenty? Są takie konta do oglądania np. Pr7emo i tam jakoś dziwnie, jak dla mnie, liczy się te procenty.
To ja mam propozycje. Podpinamy sie pod konto leechanga i mi wystarczy 1000%. Resztę niech sobie bierze
Kto chętny do interesu?
Ja się zgłaszam, ale mi wystarczy 100%, a zresztą, nawet pindziesiąt %. Ja nie jestem pazerny
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Zmieniając temat, to Asensio ładnie się załatwił. Zerwane więzadło w kolanie...
Z tym podpięciem konta to zły pomysł nie jest, ale pisałem do różnych brokerów o konto PAMM i ciężko to otworzyć.... w naszej jurysdykcji się nie da...
Proste rzeczy są do przeanalizowania i do zrozumienia ze zrozumieniem!,
A teraz tu masz przykład ostatni nasz kolega dopomina sie pochwał a tu brak? czemu?
no bedąc grzecznym powiem ktos nie zauwazył i stąd brak
w innym przypadku brak zrozumienia sie bierze z przekory
bo lepiej napisać ze ktos zajął pozycje i nieidzie w jego kierunku to przekreca pozycje na przeciwstawną
Teraz czy zarobił ? ty nie wiesz i nikt tego nie wie
bo nawet o tym słowie ludu sie pisze ze najważniejsze jest zarządzanie pozycją
Z tym podpięciem konta to zły pomysł nie jest, ale pisałem do różnych brokerów o konto PAMM i ciężko to otworzyć.... w naszej jurysdykcji się nie da...
Nie ma żadnego problemu z podpięciem do czyjegoś konta. Narzędzia się znajdą bo wiem kto taki translator pisał/może napisać
Nie ma żadnego problemu z podpięciem do czyjegoś konta. Narzędzia się znajdą bo wiem kto taki translator pisał/może napisać