Zrezygnowałem z Forex

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.

Tylko do starych wyjadaczy: gdybym wiedział że tak to wygląda.. zrezygnowałbym

tak
61
22%
nie
214
78%

Liczba głosów: 275

Noob
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Noob »

Czy tylko mnie się wydaje, że pytanie jest nielogiczne?
Odp 1. Nie, nie zrezygnowałbym ----> to jest jasne
Odp 2. Tak, zrezygnowałbym.

Jeżeli z góry wiedząc, że tak to wygląda nie chciałbyś tego robić to jaki jest powód, żeby teraz to robić?

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

Czy tylko mnie się wydaje, że pytanie jest nielogiczne?
Dlaczego Panie Noob? To w kontekscie pytania z ankiety ?
Bardziej nie logiczne mi się wydaje użycie słowa "mnie" bez użycia w zdaniu drugiej osoby, która wskazywałaby na Pana. :roll:
Odp 1. Nie, nie zrezygnowałbym ---n to jest jasne
Odp 2. Tak, zrezygnowałbym.
Po co dwa razy potwierdzać? :? Może i kiepsko u mnie z polskim :lol: matma też nie była ulubionym przedmiotem. Próbuję się zweryfikować.

Jeżeli z góry wiedząc, że tak to wygląda nie chciałbyś tego robić to jaki jest powód, żeby teraz to robić?
Już troche lat mam by nie myśleć czy chcę być pilotem lub może kosmonautą :lol: Trzeba pomyśleć realnie na przyszłość. Może lepiej iść na etat w moim przypadku? Nie umiem raczej programować, jak patrze na niektóre wzory matematyczne to nie wiem po co są niektóre symbole :lol:
10k $ na ECN ... to też nie miało jak dla mnie, a męczyć się z MM... licząc na zyski gdy im nie o to chodzi?
:evil:

Noob
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Noob »

Eee, nie miałem żadnych zastrzeżeń do polszczyzny w ankiecie.

Ale jak już jesteśmy przy niej, to użycie "mnie" w moim zdaniu jest jak najbardziej poprawne, za to nielogiczny pisze się razem. Wystarczy sobie odpowiedzieć na pytanie czy poprawnie jest: "Czy tylko ci się wydaje" czy też "Czy tylko tobie się wydaje".

Nie musi się do mnie Pan zwracać per Pan :). To forum internetowe, chyba wszyscy jesteśmy tu na ty.

Może niejasno się wyraziłem, ale ciekawi mnie co sobie myślą osoby, które w ankiecie zaznaczyły opcję "tak", co oznacza, że:
1. Rynek forex je zawiódł.
2. Dalej na nim inwestują.

Jeżeli tracą i żałują (czyli de facto nie mają pomysłu na zmianę tego stanu) to po co dalej inwestować? Efektem będzie utrata kolejnych pieniędzy.

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

Chłopaki nie stresujcie się pierdołami,czy błędami.Starajcie się jak możecie jak najwięcej informacji wrzucać na dany temat.Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

..Noob olejmy polska gramatyke :lol:

Narazie nikt nie napisał, że zrezygnował. Z ankiety wynika, że ktoś by zrezygnował..
Zeby z czegos zrezygnowac trzeba w tym brac udzial a jezeli ktos posmakowal tego "zakazanego owocu" to za szybko nie odpusci
Riddle .. te pieniedze tutaj pewnie pachna tak samo jak te w kasynie :lol: (nigdy nie byłem :oops: )
Nievinny napisał:
Z Forexu nie da się zrezygnować jeśli zarabiamy.

a jezeli nie zarabiamy to nie jestesmy wyjadaczami tylko osobami ktore traktuja forex jako kolejne hobby.
Hmm hobby.. granie na demo forex :lol:

Kod: Zaznacz cały

Forex to nieograniczone źródło pieniędzy, które wystarczy umieć podnieść !
forex to złoża pieniedzy :lol: które trzeba wykopywać systemem :)

Może trochę przesadziłem - powinno być albo regularnie zarabiamy, albo zarabiamy więcej niż tracimy (nie tylko pieniędzy ale i czasu).
- a jak z tym: raz zarabiamy raz nie, bo chyba tak jest. To praca w której chyba się ciągle trzeba uczyć, więcej i częsciej niż w innych ?

Hikari pisze:
Burdele sa w jakims stopniu koniecznoscia, jednak zeby stac po stronie zwyciezcy, nalezaloby zalozyc firme, ktorej uslugi sa niezbedne dla (zycia) czlowieka, np piekarnie - cieply pyszny chleb byl zawsze ceniony, a prowadzenie agencji jest napewno zajeciem bardzo trudnym i ryzykownym - z punktu widzenia ryzyka otwarlbym piekarnie, ale obojetnie czego by sie nie podjelo, zawsze jest jakis procent ryzyka
Nie wiem czy można stanąć na forex na pozycji która pozwala walczyć z rynkiem, ale zakładając firmę można tworzyć rynek i go kontrolować ( w moim wyobrażeniu, chociaż wiem że wszystko w sumie już jest, ale .. )
jeśli ktoś już ma dość fx to pewnie i znika z tego forum, bo jeśli zagląda to wciąż ma nadzieję... dołączyć do górnej skali traderów
Cox nie wszyscy pasjonaci lamborghini mają je na własność :lol: To że się pasjonują i oglądają, podziwiają, chcą mieć nie znaczy, że będą mieli. :)
Zostaje kupić minaturkę, lub założyć sobie konto demo na Mt4

a wynik na dzisiaj:
6% tak / 47
93% nie / 47
Zastanawia mnie też ilość forumowiczów w stosunku do ilosci oddanych głosów. Jeśli jest sie na tym rynku myślę, że warto być na forum, by może czasem przeczytać coś ciekawego, nowego itp. Spamerzy to chyba nieznaczna ilość. Mamy 6421 zarejestrowanych użytkowników. Bardzo ciekawe.. :shock: 8)

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jasonbourne »

reptile pisze:Jeśli jest sie na tym rynku myślę, że warto być na forum, by może czasem przeczytać coś ciekawego, nowego itp. Spamerzy to chyba nieznaczna ilość.
:509: :509: :509:
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl

Awatar użytkownika
MaRCHeW
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaRCHeW »

Witam.

ROTFL :)

Pozdrawiam
Karol Marchewka

Awatar użytkownika
Foregin
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Foregin »

Witam.

Czy nie ma na tym forume taki funkcja jak "otwarty anketa"? Wtedy urzytkownik, zakladajacy anketa moglby tworzyc jak zamkniety tak i otwarty ankete.
Otwarty anketa - tam widze jaki mianowicie urzytkownik jak glosowal.
To dogodnie. Mozliwe warto prosic Admina i to on beda zrobil.

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

reptile napisał:
Jeśli jest sie na tym rynku myślę, że warto być na forum, by może czasem przeczytać coś ciekawego, nowego itp. Spamerzy to chyba nieznaczna ilość.
Hmm - widzę, że chyba coś zażartowałem, ale co?
Kitowe jest to forum co ? :lol: A może sami spamerzy?
jasonbourne ? MaRCHeW ? :lol: O co biega :oops:

Foregin - to byłoby ciekawe - opcja "bądź anonimowy lub nie" lub " śprawdź jak zagłosował Foregin" :lol:

Awatar użytkownika
Nievinny
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Nievinny »

W sprawie ankiet piszcie do Admina może coś akurat się uda.

Ano Forex wyostrza dowcip ;)
Trade what you see, NOT what you hear or think

ODPOWIEDZ