a ja pozamykałem wszystko przed tym PKB bo moze to byc pretekst do korekty... postawilem oczekujaca S na 1.1173 gdyby od dołu chcieli dawne wspracie sprawdzic.doktorek pisze:Eur-Usd 1,1110-- a moze jeszcze nizej 1,1090 ---uwazam ze nie bedzie duzej zmiennosci podczas danych
DayTrading: Piątek 26.04.2019
Re: DayTrading: Piątek 26.04.2019
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Pełna zgoda. Kliny, flagi, kanały i RGRy itd, równieżyeahman pisze:kuźwa te linie trendu to można sobie rysować jak tylko fantazja poniesiekarnak pisze:Gra ktoś pod to minimum (1.11177) na EDku ?:

dlatego trzeba wiedze pogłębiac żeby nie rysowac jak fantazja poniesie tylko tak zeby działałyyeahman pisze:kuźwa te linie trendu to można sobie rysować jak tylko fantazja poniesiekarnak pisze:Gra ktoś pod to minimum (1.11177) na EDku ?:

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
- fx-technik
- Fanatyk
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
a co to za niy wiedzia, raczej fart..Kermit pisze:dlatego trzeba wiedze pogłębiac żeby nie rysowac jak fantazja poniesie tylko tak zeby działałyyeahman pisze:kuźwa te linie trendu to można sobie rysować jak tylko fantazja poniesiekarnak pisze:Gra ktoś pod to minimum (1.11177) na EDku ?:
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
- fx-technik
- Fanatyk
No bo te linie, to tylko efekt wiedzy, albo inaczej czytania jakiegoś konkretnego kontekstu,yeahman pisze:a co to za niy wiedzia, raczej fart..Kermit pisze:dlatego trzeba wiedze pogłębiac żeby nie rysowac jak fantazja poniesie tylko tak zeby działałyyeahman pisze: kuźwa te linie trendu to można sobie rysować jak tylko fantazja poniesie
a wtedy te linie są tylko takim samoutwierdzeniem.
Linie same z siebie nic nie znaczą.
Także, wszelkie inne rzeczy, wszelkie harmoniki, Fibo, Pivoty, Ellioty, itd., itp., nic nie znaczą,
o ile trader nie umie ich umieścić w kontekście.
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2019, 12:35 przez fx-technik, łącznie zmieniany 2 razy.
testujesz to co rysujesz. Jesli sie do niczego nie przydaje to szukaj czegos innego. Albo korekcisz to co rysowałeś. Na zasadze prób i błędów. Ale nikt nie obiecuje, że sie musi udać. Większości nie udaje sie NIGDYyeahman pisze: a co to za niy wiedzia, raczej fart..

Ja mam jeszcze SSSSS --chciwosc ---ZABEZPIECZONEKermit pisze:a ja pozamykałem wszystko przed tym PKB bo moze to byc pretekst do korekty... postawilem oczekujaca S na 1.1173 gdyby od dołu chcieli dawne wspracie sprawdzic.doktorek pisze:Eur-Usd 1,1110-- a moze jeszcze nizej 1,1090 ---uwazam ze nie bedzie duzej zmiennosci podczas danych
jeszcze 20-30 pipsow moze dac. Obecnie na h1 czegos takiego sie spodziewam jak ponizej ale jak pisalem stoje z boku i spokojnie na 1.1173 jesli podbija to sie podlaczedoktorek pisze: Ja mam jeszcze SSSSS --chciwosc ---ZABEZPIECZONE
https://www.tradingview.com/x/toicdQvv/
-- Dodano: 26 kwie 2019, 12:48 --
to akurat normalne ze im mniej wiedzy, a co za tym idzie rozumienia jakiejs dziedziny życia tym wiecej farta sie w niej doszukuje u innych. W szkole jak dostales pale z matmy, a kolega 5 to też był fart u niego, prawda? No bo przecież jak Ty sie nie nauczyłeś to On też nie mógł.yeahman pisze:
a co to za niy wiedzia, raczej fart..
Podobnie na forexie. Jest 10% "farciarzy" którzy zarabiają bo poświecili dziesiatki tysięcy godzin żeby pewne rzeczy zrozumiec, wytrenować i 90% "pechowców" którzy tylko traca.
dodałbym że w tych 90% "pechowców" jakieś 89% tylko narzeka że sie nie da, a 1 może 2% cieżko pracuje żeby znaleźć sie wśród "farciarzy"
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2019, 12:52 przez Kermit, łącznie zmieniany 1 raz.
- fx-technik
- Fanatyk
No wreszcie przyznajesz, że to nie AT działa, tylko trader!Kermit pisze:to akurat normalne ze im mniej wiedzy, a co za tym idzie rozumienia jakiejs dziedziny życia tym wiecej farta sie w niej doszukuje u innych. W szkole jak dostales pale z matmy, a kolega 5 to też był fart u niego, prawda? No bo przecież jak Ty sie nie nauczyłeś to On też nie mógł.yeahman pisze:
a co to za niy wiedzia, raczej fart..
Podobnie na forexie. Jest 10% "farciarzy" którzy zarabiają bo poświecili dziesiatki tysięcy godzin żeby pewne rzeczy zrozumiec, wytrenować i 90% "pechowców" którzy tylko traca.
O czym tłukę tu od lat, a wy mnie za to hejtujecie!