szortujcie szortujciedoktorek pisze:No nieTsunamiPL pisze:To co, dzisiejszy szczyt na edku już za nami ?
DayTrading: Piątek 26.04.2019
Re: DayTrading: Piątek 26.04.2019
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
A kto bogatemu zabroniyeahman pisze:szortujcie szortujciedoktorek pisze:No nieTsunamiPL pisze:To co, dzisiejszy szczyt na edku już za nami ?śmiało nie jest was mało
miałeś na myśli "zarobionych"doktorek pisze: A kto bogatemu zabroni
At Your Own Risk : Na twoje własne ryzyko
Trzeba zawsze pamiętać, że efekt jaki osiągniesz stosując jakąkolwiek strategię będzie zależał tylko od Ciebie.
Jeden (ten sam) system stosowany przez kilku traderów może dać, zupełnie różne wyniki.
Trzeba zawsze pamiętać, że efekt jaki osiągniesz stosując jakąkolwiek strategię będzie zależał tylko od Ciebie.
Jeden (ten sam) system stosowany przez kilku traderów może dać, zupełnie różne wyniki.
edek na M15 daje oznaki korekty
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
Na YT taką analize znalazłem. Akurat to jeden z moich ulubionych analityków/traderów. Może komus sie przyda 
Klasyka AT. Udanych tradów
https://www.youtube.com/watch?v=QlJacLxwzpg
co do edka to mam podobną wizję, teraz korekta na 38,2 fbo czyli 1,1185 a potem dalsze spadkiCblondyn pisze:Na YT taką analize znalazłem. Akurat to jeden z moich ulubionych analityków/traderów. Może komus sie przyda
ropyS i niemiecLKI ZGASZONE
nowe
male ski edek i lka dolce i lka ropka mala
edek wg mnie najpierw w dol potem korekty
nowe
male ski edek i lka dolce i lka ropka mala
edek wg mnie najpierw w dol potem korekty
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Gra ktoś pod to minimum (1.11177) na EDku ?:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
kuźwa te linie trendu to można sobie rysować jak tylko fantazja poniesiekarnak pisze:Gra ktoś pod to minimum (1.11177) na EDku ?: