o kawie Ci pisalem ze dopiero miedzy 80$ a 85$ bede nia zainteresowany.... narazie jedyna kawa ktora mnie interesuje to moje 5 do 7 kubkow latte z ekspresu kazdego dnia
a sorry bo myślałem że 88 poziom
jakie 88? oni musza Ciebie przewiezc najpierw porzadnie zanim ja sie załaduje
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Kermit pisze:
jakie 88? oni musza Ciebie przewiezc najpierw porzadnie zanim ja sie załaduje
buehehehhe to już wiem gdzie są moje pieniądze
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
PipsKong pisze:Kerminator pilnuj kawy bo się wypali i co będzie ?:)
o kawie Ci pisalem ze dopiero miedzy 80$ a 85$ bede nia zainteresowany.... narazie jedyna kawa ktora mnie interesuje to moje 5 do 7 kubkow latte z ekspresu kazdego dnia
następny latte .... jak coś takiego można pić, przecież to " siuśki świętej Niuśki"
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
następny latte .... jak coś takiego można pić, przecież to " siuśki świętej Niuśki"
jakbym wypił 7 espresso to bym miał oczy jak na moim avatarze
zmysły tak wyostrzone że moglbym do Avengersow nalezec
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
teraz jak na gbp/usd pujdą w duł to będzie czarna krecha tylko zostanie ja tego nie gram na razie a co do ropy to co zobaczyłem to cysterki Orlenu i innych stacji leją do pełna wiec wti 69-70 niedługo
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2019, 16:05 przez aleksandrowicz, łącznie zmieniany 1 raz.
uwaga wróżba !!: wydaje mi się że jutro będzie wystrzał an turku a później szybki powrót - to tylko moja wróżba ;]
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
PipsKong pisze:uwaga wróżba !!: wydaje mi się że jutro będzie wystrzał an turku a później szybki powrót - to tylko moja wróżba ;]
To już wolałbym na pałę L na rzeźniku. Przynajmniej jakaś szansa zarobku
ja tylko tak wróżę , ale zupełnie tego nie zagram
wolę L na Złocie lub Srebrze