Palmtop
Ja mam stare/chyba roczne/ MDA Vario, pakiet na 50 mb, zlecenia wchodzą jak na komputerze, sporadycznie przy problemach z siecią są kłopoty. Jeśli chodzi o podglądanie wykresu to bez rewelacji ale pilnowanie otwartych pozycji to ok. no i daje duuuuży konfort psychiczny
zawsze masz pełną kontrolę. Klawiatura jest niestety wygodniesza/większa szybkość.

"Samobójstwo nie jest kwestią wyboru, następuje, gdy cierpienie przekracza siły do walki z nim"
To moze Touch Pro?astra pisze:no właśnie, jakoś sobie nie wyobrażam pisania maila przy pomoc klawiatury ekranowej, dlatego Touch HD odpadaumika3 pisze:Klawiatura jest niestety wygodniesza/większa szybkość

Sam sie nad nim zastanawiam, bo moj Eten jest juz wysluzony (chce ktos kupic?

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
To zależy, ja testowałem oba przed zakupem choć wiedziałem, że wybiorę ten z klawiaturą. Klawiatura ekranowa jest ok, w 99% przypadków wybierzesz ten znak, który chciałeś, co ze sprawnym słownikiem pozwoli pisać szybko. Jest jedna wada - klawisze ekranowe nie mają jakiegokolwiek skoku, co uniemożliwia pisanie bezwzrokowe a w dodatku ma się jakiś dyskomfort przynajmniej ja mam). Dlatego właśnie Xperia jest dla mnie lepsza, co nie oznacza pozbawiona wad.
Co do starszych modeli - żeby mój Eten nie zawodził (problemy z kalibracją ekranu, komunikacja i dźwięki) to może i bym nie wymieniał, ale skoro są wole środki, to trzeba korzystać. Ten z pewnością będzie miał dłuższy czas życia produktu, bo ok. 4-5 lat. Zauważmy, że poza WiMAX i jakimiś kosmicznymi standardami, które wejdą za 3 lata, to wszystko ma.
EDIT:
raposo - Touch Pro pod wieloma względami ustępuje Xperii. To już nie jest konkurencja dla niego
Jaki to Eten? Na PW może się zgadamy
Co do starszych modeli - żeby mój Eten nie zawodził (problemy z kalibracją ekranu, komunikacja i dźwięki) to może i bym nie wymieniał, ale skoro są wole środki, to trzeba korzystać. Ten z pewnością będzie miał dłuższy czas życia produktu, bo ok. 4-5 lat. Zauważmy, że poza WiMAX i jakimiś kosmicznymi standardami, które wejdą za 3 lata, to wszystko ma.
EDIT:
raposo - Touch Pro pod wieloma względami ustępuje Xperii. To już nie jest konkurencja dla niego

Jaki to Eten? Na PW może się zgadamy

Trade what you see, NOT what you hear or think
witam
mam proste pytanie wiec oczekuje prostej odpowiedz
chce kupic palmtopa. cena ok 1500 max, potrzebuje do oandy, przegladarki internetowej
to wszystko chyba, nie musi miec nawigacji ani bajerow, ale moga byc jak spelnia dwa pierwsze warunki. ktos moze podac jakis model z ktorego jest zadowolony?
plisss
ok
pomozecie mi wybrac z tej listy?
http://www.agito.pl/urzadzenia-mobilne/ ... cemax=1500
mam proste pytanie wiec oczekuje prostej odpowiedz

chce kupic palmtopa. cena ok 1500 max, potrzebuje do oandy, przegladarki internetowej
to wszystko chyba, nie musi miec nawigacji ani bajerow, ale moga byc jak spelnia dwa pierwsze warunki. ktos moze podac jakis model z ktorego jest zadowolony?
plisss
ok
drtroll
Nie masz specjalnie wygorowanych wymagan, a wlasciwie nie masz zadnych
, bo przegladarke ma chyba kazdy palmtop, a jak nie ma to da rade zawsze zainstalowac. Wiec skoro ci tylko do tego ma sluzyc to mozesz wziac cos tanszego ale z EDGE.
Ja osobiscie z tej listy z sentymentu wybralbym M800
. Na allegro kolega ostatnio wyhaczyl uzywke w dobrym stanie za 600zl.
Nievinny sorry przegapilem twoj edit
(PW)
Nie masz specjalnie wygorowanych wymagan, a wlasciwie nie masz zadnych

Ja osobiscie z tej listy z sentymentu wybralbym M800

Nievinny sorry przegapilem twoj edit

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Tak na marginesie.drtroll pisze:potrzebuje do oandy,
Oanda nie potrzebuje duzych wymagań bo i tak wykresów nie ma. Czytałem jednak gdzieś , że Oanda ma bardzo duzy "pobór" kB -prawie 10-krotnie wiekszy niż MT4. Nie moge jednak sobie przypomnieć gdzie to napisane było .
Czy ktoś coś wie na ten temat.? Czy mobilna wersja Oandy też ma taki pobór ?
- Co ja tutaj robię ?
- Gdzie są ci co powinni tu być ?
- Co robią ci , których nie powinno tutaj być ?
- Gdzie są ci co powinni tu być ?
- Co robią ci , których nie powinno tutaj być ?
drtroll pisze:witam
mam proste pytanie wiec oczekuje prostej odpowiedz![]()
plisss
ok
halko

idac troche na latwizne chcialbym Was zadac bardzo podobne pytanie co drtroll, tyle ze zamiast oandy uzywam mt4 z ibfx - ktory netbook pozwoli bez przeszkod i problemow a moze nawet z przyjemnoscia korzystac na mt4 ?
z góry thx za pomoc ..
.. mam skłonności do przyjemności ..
Samsung Omnia SGH i900
Co sądzicie o tym telefonie?.
czy to ma szanse się sprawdzić w MT4
czy to ma szanse się sprawdzić w MT4
Gdyby ktoś się przymierzał do zakupu SGH - i780 to osobiście mogę polecić. Wszystko działa bez zarzutu. Korzystam z dwóch rodzajów połączeń - WIFI lub kabel USB + komputer i oba połączenia jak dotąd są stabilne. Gdybym miał wymienić coś na minus to może lekkie rozmycie obrazu w aplikacji metatradera ale sądzę, że jest to spowodowane niestandardową rozdzielczością monitorka w tym telefonie. Niemniej przy handlu w niczym to nie przeszkadza.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Dla zdrowia: ryzykuj tyle by strata cię nie poruszyła.