Praktyczna zabawka, maksymalne możliwości w takim małym pudełeczku.
Nie spodziewałem się że rysik taki dokładny jest na tym ekraniku.
Polecam wszystkim często podróżującym bo nawigacja też ciekawa.
3 w jednym -w naprawdę doskonałym sprzęcie.
Kovis - bardzo dobry wybór. Praktycznie najlepszy reptile - najczęściej do podglądu. Średnioterminowcy zwykle zanim złożą zlecenie to 5x się zastanowią, a Ci od skalpa to mogą mieć problemy, bo są spore lagi podczas korzystania z internetu, szczególnie jak jedziemy nie na WiFi ani na 3G. Choć nie powiem zdarzało się składać zlecenia i z PDA.
Nievinny tak chwaliłeś że się napaliłem
a tak poważnie, jak się komp zwiesi - net przytnie lub rozłączy -to trzeba mieć "rezerwę" do zamknięcia zlecenia na szybko.
Nawigacja i reszta dodatków jako bonus, przyjazny.
Ciesze sie drodzy koledzy, ze jestescie zadowoleni ze swoich narzedzi terenowych. Ja jak narazie sie ciesze moim AXIM-kiem 50 z Windowsem 2003, ktory mi wiernie od lat sluzy. Narzedzie pracy z niego wysmienite, tylko nie potrafie wgrac Windowsa Mobile 6.. Czy to prawda, ze najpierw trzeba wgrac wersje 5-ta a nastepnie 6-ta?
Pozdrawiam
Mozna zarobic kilka tysiecy % a nastepnie stracic tylko 100%
Zależy czy producent udostępnił oficjalny upgrade. Inaczej mogą być problemy bo trzeba używać "ugotowanych" ROMów. Warto poszukać informacji na forum XDA-Developers. Kovis - cieszę się, ale nie zaczekałeś na recenzję
Bo po to generalnie służy PDA - podgląd, awaryjne wyjście z pozycji itp.
Hehe musisz strasznie dużo rozmawiać lub mieć firmę. W sumie sam się zastanawiałem nad tym, czy by nie skorzystać z opcji biznesowej, problemem jest, że firmy nie ma
zastanawiam się jeszcze nad HTC Touch HD (tez za 1zł), ale w SE przekonuje mnie ta pełna wysuwana klawiatura
daj cynk, jak opublikujesz na blogu kolejną część recki