Palmtop
- magictrader
- Pasjonat
Jak lubisz klawiaturę ekranową w stylu iPhone to bierz Touch HD, duży ekran, na wykresy jak znalazł.
Jeżeli ekran może być mniejszy, a klawiatura sprzętowa wydaje się Ci wygodniejsza to bierz Xperie.
Za mało bawiłem się w salonie Touch HD żeby powiedzieć, który jest lepszy.
Nie znam żadnych dobrych PDA z podwójnym gniazdem SIM,a le są odpowiednie adaptery, trzeba tylko sprawdzić, czy da się zastosować.
PS Polecam Xperie
Jeżeli ekran może być mniejszy, a klawiatura sprzętowa wydaje się Ci wygodniejsza to bierz Xperie.
Za mało bawiłem się w salonie Touch HD żeby powiedzieć, który jest lepszy.
Nie znam żadnych dobrych PDA z podwójnym gniazdem SIM,a le są odpowiednie adaptery, trzeba tylko sprawdzić, czy da się zastosować.
PS Polecam Xperie

Trade what you see, NOT what you hear or think
Ja korzystam z mda pro z iplus mt4 fajnie chodzi, ale do dzwonienia to się słabo nadaje (za duży I za wolny). Jak ktoš chce tanio to jak najbardziej można polecić. Do zalet można wymienić cenę ( ok 600zł) I wyšwietlacz (3.5 cala!!), jako wady to przede wszystkim brak EDGE (Jest GPRS I EDGE) no I brak GPS. Ja tam na razie jestem zadowolony ale zaznaczam, że używam go tylko do mt4 www. I jeżeli miałbym zamieniać to tylko na coš co połączy mi palmtopa z telefonem czyli przede wszystkim lepszy zegar (może 800mhz) I trochę bardziej kompaktowy, I ważny jest przy tym rysik. Tak że chyba jescze będę musiał trochę poczekać...
pozdrawiam
pozdrawiam