Palmtop

Wszystko co związane z zapleczem technicznym tradera, czyli m.in. komputery, smartfony, tablety, VPS'y itp.
Awatar użytkownika
Nievinny
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Nievinny »

rh-fx pisze:mobile terminal for PDA Pocket PC
Bo system to Windows Mobile 6 Pro
Trade what you see, NOT what you hear or think

Awatar użytkownika
rh-fx
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: rh-fx »

Czyli na wszystkich telefonach z Windows Mobile 6 zainastaluję mobile terminal for PDA Pocket PC ? Również na Samsung i780 ?

Dzisiaj mi trzeba tłumaczyć jak krowie na ...... :)
- Co ja tutaj robię ?
- Gdzie są ci co powinni tu być ?
- Co robią ci , których nie powinno tutaj być ?

Awatar użytkownika
Nievinny
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Tak, na systemach WM 6 Pro i Standard zainstalujesz tą wersję dla PoketPC. Natomiast na Windows Mobile for Smartphones wersję dla smartphonea.

Awatar użytkownika
Hikari
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Hikari »

Czy mozna w smartfonie wylaczyc tylko funkcje telefonu (calkowicie!) wykluczajac wyciagniecie bateri? Znowu pojawia sie zagadnienie anonimowosci :D
Mozna zarobic kilka tysiecy % a nastepnie stracic tylko 100% ;)

CybPL

Nieprzeczytany post autor: CybPL »

U mnie w Toshibie G900 mam opcje wylacz telefon oraz dodatkowa opcje wylacz modul gsm.... mysle ze to calkowicie by Cie zadowolilo... Opcja ta dostepna jest w programie SPB Phone Suite

Awatar użytkownika
Nievinny
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Wszyscy, którzy długo już czekają na SE Xperia X1, mogą się cieszyć. Od czwartku w salonach Ery dla klientów indywidualnych, od 999.
Dla klientów biznesowych są dostępne chyba od poniedziałku (24.11). Jak nic tyko nabywać :)

Bo to ponoć najlepszy telefon biznesowy na rynku ;) (w Windows Mobile oczywiście)

Awatar użytkownika
Jekert
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jekert »

Nievinny pisze:Wszyscy, którzy długo już czekają na SE Xperia X1, mogą się cieszyć. Od czwartku w salonach Ery dla klientów indywidualnych, od 999.
Dla klientów biznesowych są dostępne chyba od poniedziałku (24.11). Jak nic tyko nabywać :)

Bo to ponoć najlepszy telefon biznesowy na rynku ;) (w Windows Mobile oczywiście)
Potwierdzam, nic dodać nic ująć. Mam go od dwóch tygodni - rewelacja.
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Awatar użytkownika
xpep
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: xpep »

Nievinny pisze:Bo to ponoć najlepszy telefon biznesowy na rynku (w Windows Mobile oczywiście)
a HTC touch HD?

Awatar użytkownika
Nievinny
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

On jest multimedialny, poza tym testowałem w zaufanym salonie Play i klawiatura ekranowa jest, przynajmniej dla mnie, badziewiem. O wiele lepiej pisze się na sprzętowej.

Mi nie jest potrzebne mp3 czy wideo, ale stabilny system, dobra bateria i wysoki jakościowo sprzęt. Bo nie potrzebny mi kolejny iPhone.

Ale Touch HD nie jest urządzeniem złym. Dla mnie jest tylko nieco gorsze od X1. Ale co kto lubi.

Awatar użytkownika
hiptrip
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: hiptrip »

Princepolo pisze:ja mam Asussa Eee 9"" chodzi bez problemu. Wcześniej używałem Palma ale laptop jest dużo wygodniejszy. Przede wszystkim masz dostępne całe oprogramowanie na Windows.
którego dokładnie eee uzywasz a dokładniej z jaka rozdzielczoscia i na jakiej platformie?

ten który mnie interesuje (Asus Eee 901) ma rozdzielczość 1024x600 a mt4 potrzebuje zgodnie alpari 1024x768 wiec chyba odpada ..
.. mam skłonności do przyjemności ..

ODPOWIEDZ