Bo system to Windows Mobile 6 Prorh-fx pisze:mobile terminal for PDA Pocket PC
Palmtop
Wszyscy, którzy długo już czekają na SE Xperia X1, mogą się cieszyć. Od czwartku w salonach Ery dla klientów indywidualnych, od 999.
Dla klientów biznesowych są dostępne chyba od poniedziałku (24.11). Jak nic tyko nabywać
Bo to ponoć najlepszy telefon biznesowy na rynku
(w Windows Mobile oczywiście)
Dla klientów biznesowych są dostępne chyba od poniedziałku (24.11). Jak nic tyko nabywać

Bo to ponoć najlepszy telefon biznesowy na rynku

Trade what you see, NOT what you hear or think
Potwierdzam, nic dodać nic ująć. Mam go od dwóch tygodni - rewelacja.Nievinny pisze:Wszyscy, którzy długo już czekają na SE Xperia X1, mogą się cieszyć. Od czwartku w salonach Ery dla klientów indywidualnych, od 999.
Bo to ponoć najlepszy telefon biznesowy na rynku(w Windows Mobile oczywiście)
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
On jest multimedialny, poza tym testowałem w zaufanym salonie Play i klawiatura ekranowa jest, przynajmniej dla mnie, badziewiem. O wiele lepiej pisze się na sprzętowej.
Mi nie jest potrzebne mp3 czy wideo, ale stabilny system, dobra bateria i wysoki jakościowo sprzęt. Bo nie potrzebny mi kolejny iPhone.
Ale Touch HD nie jest urządzeniem złym. Dla mnie jest tylko nieco gorsze od X1. Ale co kto lubi.
Mi nie jest potrzebne mp3 czy wideo, ale stabilny system, dobra bateria i wysoki jakościowo sprzęt. Bo nie potrzebny mi kolejny iPhone.
Ale Touch HD nie jest urządzeniem złym. Dla mnie jest tylko nieco gorsze od X1. Ale co kto lubi.
Trade what you see, NOT what you hear or think
którego dokładnie eee uzywasz a dokładniej z jaka rozdzielczoscia i na jakiej platformie?Princepolo pisze:ja mam Asussa Eee 9"" chodzi bez problemu. Wcześniej używałem Palma ale laptop jest dużo wygodniejszy. Przede wszystkim masz dostępne całe oprogramowanie na Windows.
ten który mnie interesuje (Asus Eee 901) ma rozdzielczość 1024x600 a mt4 potrzebuje zgodnie alpari 1024x768 wiec chyba odpada ..
.. mam skłonności do przyjemności ..