PipsKong pisze:
toż wtedy nie graliśmy budowy oRGRa tylko retest wyjścia z klina ;]
do tego na wsparciu tygodniowym i po swiecy sprzed dwoch tygodni mocno byczej (tygodniowej oczywiscie) o czym tez było pisane zreszta nie tylko przeze mnie... jak już TY, który zbytnio nie zaglebiasz sie w AT to zrozumiales to znaczy ze problem nie lezy jednak w moim przekazie tylko gdzie niegdzie trzeba wyregulowac po prostu odbiornik
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
CBLONDI
znowu masz temat he he jak ty to lubisz he he
usd/pl
dopoki spadek i podbicie to zaden problem dla dt
dobry juz dzien bo 3 podbitki w tym 2na wyzej grosz robili
tak na teraz https://iv.pl/images/62990727852931093259.png
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
XAB pisze:CBLONDI
znowu masz temat he he jak ty to lubisz he he
usd/pl
dopoki spadek i podbicie to zaden problem dla dt
dobry juz dzien bo 3 podbitki na wyzej grosz robili
tak na teraz https://iv.pl/images/62990727852931093259.png
No cóz poradze skoro temat AT nie jets mi obcy. Od lat wieeelu. A kit żeniony potrafie łatwo znaleźć
Kermit pisze:
do tego na wsparciu tygodniowym i po swiecy sprzed dwoch tygodni mocno byczej (tygodniowej oczywiscie) o czym tez było pisane zreszta nie tylko przeze mnie... jak już TY, który zbytnio nie zaglebiasz sie w AT to zrozumiales to znaczy ze problem nie lezy jednak w moim przekazie tylko gdzie niegdzie trzeba wyregulowac po prostu odbiornik
Chłopie , a Ty myślisz że dla kogo ja tutaj jestem na tym forum ???
Zajebiście że wróciłeś
p.s. tak jak obiecałem.. jak ten schemat się zrealizuje - idę na studia z AT ;_)
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
blondi twoj problem jest inny
kit widzisz wszedzie
a przeciez od wczoraj tu pisze
ze idziemy wyzej 1,14 za przyzwoleniem kerminatora
to co ty chcesz tu wiecej
idealna prognoza i tyle
zas co do wejscia to sharp byl na 1,1230 zostal wypelniony wiec kto byl madry to wszedl w LLLLLLLL
I teraz sie smieje z takich co tu sie madrzaaaaa
a wy pierniczycie o formacjach w srodku
one sa kruche jak lod i zmienne tez
-- Dodano: 04 gru 2018, 11:44 --
problem z kursem edka
pierwszy to czy wyjdzie nad 1,1437xx
reszta to bzdety
belon pisze:
PS: a w czym problem, żeby wrzucić, gdzie się czeka ze zleceniem?
Wtedy trudno byłoby niektórym pisać to czy tamto
Nawet niektórzy wrecz maja o to żal, że pokazuja wejścia. Co mnie w tym przypadku nie dziwi
Ja tez nie mam nic przeciwko pokazaniu gdzie mam pozycje.
Skupcie się na wykresach a nie na hejtowaniu Kermita ,bo wielu tu ma z tym problem.Idzie zgodnie z analizą Kermita źle ,nie idzie też źle zawsze winny "biedny" Kermit .Pozdrawiam i radzę poluzować gacie bo mózg zaczynają uciskać i niedotlenienie szarych komórek się objawia
to co mnie tylko jeszcze minimalnie martwi w kontakscie dalszych wzrostow edka to fakt, że index dolara na obecna chwile broni dolnej bandy trojkata lub szyi rgra jak kto woli wiec warto byc czujnym. Dopiero jak index pusci to dalszy ruch bedzie spokojniejszy (w znaczeniu bez wiekszych obaw o powrot w dol na edku)
index doara h4 https://www.tradingview.com/x/oU1I7A3Q/
MERLIN pisze:Skupcie się na wykresach a nie na hejtowaniu Kermita ,bo wielu tu ma z tym problem.Idzie zgodnie z analizą Kermita źle ,nie idzie też źle zawsze winny "biedny" Kermit .Pozdrawiam i radzę poluzować gacie bo mózg zaczynają uciskać i niedotlenienie szarych komórek się objawia
Kolego. Sam pokazywałeś ta flage jako pierwszy o której pisałem. I była mowa o reteście też. Co ma to wspólnego z kermitem? Pokazywał klin duzo później. A tam gdzie flaga to i klin może być. Cały czas rozmawiamy o klinie/fladze. I ich retescie który był w DWÓCH miejscach. Mam pokazac jeszcze raz?
Co ma do tego oRGR? Który jedynie może byc bo go jeszcze nie ma?
Ja tez dzisiaj pokazałem oRGR. I co? Jest setup albo go nie ma. O czym tu dyskutować?
Ku przypomnieniu bo niektórzy to chyba naprawde mjaa problem z pamiecią daytrading-czwartek-29-11-2018-t30332-40.html resources/image/158227
Ostatnio zmieniony 04 gru 2018, 11:57 przez Cblondyn, łącznie zmieniany 1 raz.