DayTrading: Wtorek 04.12.2018

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 05 gru 2018, 00:00

Wzrost
2
33%
Bez zmian
1
17%
Spadek
3
50%

Liczba głosów: 6

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Wtorek 04.12.2018

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

PipsKong pisze: Blondyn jak PO ?:)
jak ja mam rysunki Żaby sprzed Chrystusa jak to rysował :shock: :shock: :shock:
Juz ci tłumacze. O tym, że wszystko było oczywiste pisze TERAZ. Gdy każdy widzi co się stało i gdzie warto było w pozycje wejść. :)
Najlepiej to tam na samym dole podpowiem :)

PaulGilbert
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: PaulGilbert »

Trochę mnie dziwi obecna sytuacja, zwłaszcza złoto i S&P. Zarówno jedno jak i drugie w górę od kilku świeczek dziennych.

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Kermit pisze: Wtedy pozostali tez moga sie modlic za takiego ASa... Jeszcze raz wielu pipsow i EOT z mojej strony
Juz ci pisałem, nie bądź złosliwy i osobiste sobie daruj. Bo jak pewnie zauważyes ja też potrafie :)
Wielu pipsów :)

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: PipsKong »

Cblondyn pisze:
PipsKong pisze: Blondyn jak PO ?:)
jak ja mam rysunki Żaby sprzed Chrystusa jak to rysował :shock: :shock: :shock:
Juz ci tłumacze. O tym, że wszystko było oczywiste pisze TERAZ. Gdy każdy widzi co się stało i gdzie warto było w pozycje wejść. :)
Najlepiej to tam na samym dole podpowiem :)
no toż wiadomo że najlepiej wejść na dole i przecież Żaba ten dół prawego ramienia pokazywał jako retest klina czy tam kanału ... ( już nie pami.etam co to za figura była )
poza tym pisał że możemy jeszcze spaść w okolice poniżej 1.1300 , ale na chwilę - co jednak się nie stało :564: :564:

jak oni zrobią tego oRGRa z tym mniej więcej zasięgiem ... Sam zawiozę osobiście Żabie bardzo dobrego Whiskacza :564: :564:
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!

ADASKO2012
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: ADASKO2012 »

Dzięki panowie .Zawsze potraficie mnie rozśmieszyć klinami,trójkątami i innymi wymysłami.

belon
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: belon »

EU cd z: daytrading-piatek-30-11-2018-t30334-60.html#p929825
PS: a w czym problem, żeby wrzucić, gdzie się czeka ze zleceniem?

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

PipsKong pisze: no toż wiadomo że najlepiej wejść na dole i przecież Żaba ten dół prawego ramienia pokazywał jako retest klina czy tam kanału ... ( już nie pami.etam co to za figura była )
poza tym pisał że możemy jeszcze spaść w okolice poniżej 1.1300 , ale na chwilę - co jednak się nie stało :564: :564:

jak oni zrobią tego oRGRa z tym mniej więcej zasięgiem ... Sam zawiozę osobiście Żabie bardzo dobrego Whiskacza :564: :564:
To juz ci tłumacze. oRGR to założenie. Którego JESZCZE nie ma :)
Nie gra się czegoś czego nie ma :)
No pewnie się jednak tacy znajda ale to wbrew założeń AT. Tyle. Stąd był komunikat o reteście. Jak może byc retest czegoś czego nie ma? :d
Tak jak czekasz na koniec świeczki tak i czekasz aż setup sie wyrysuje :)

Awatar użytkownika
Kermit
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kermit »

Cblondyn pisze:
Kermit pisze: Wtedy pozostali tez moga sie modlic za takiego ASa... Jeszcze raz wielu pipsow i EOT z mojej strony
Juz ci pisałem, nie bądź złosliwy i osobiste sobie daruj. Bo jak pewnie zauważyes ja też potrafie :)
Wielu pipsów :)
to akurat nie odnosilo sie do Ciebie - pisalem ogolnie o osobach ktore nie majac wiedzy dodatkowo przelewarowuja pozycje...w Twoje pozycje i system inwestowania nie zagladam wiec ciezko byloby to skierowac konkretnie do Ciebie...

-- Dodano: 04 gru 2018, 11:26 --
belon pisze: PS: a w czym problem, żeby wrzucić, gdzie się czeka ze zleceniem?
a moze jeszcze wielkosci pozycji, wyciag z konta i PIN do karty? Po co mi Twoje pozycje i to czy czekasz z nimi w piwnicy czy na ksiezycu? Nie dajmy sie zwariowac. Interesuja mnie moje pozycje bo sa zawarte zgodnie z moja analiza i moimi założeniami, na inne nawet nie patrze
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: PipsKong »

Cblondyn pisze: To juz ci tłumacze. oRGR to założenie. Którego JESZCZE nie ma :)
Nie gra się czegoś czego nie ma :)
No pewnie się jednak tacy znajda ale to wbrew założeń AT. Tyle. Stąd był komunikat o reteście. Jak może byc retest czegoś czego nie ma? :d
Tak jak czekasz na koniec świeczki tak i czekasz aż setup sie wyrysuje :)
toż wtedy nie graliśmy budowy oRGRa tylko retest wyjścia z klina ;]
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

ADASKO2012 pisze:Dzięki panowie .Zawsze potraficie mnie rozśmieszyć klinami,trójkątami i innymi wymysłami.
Tak sobie mysle, że pewnie na ten temat to za wiele chyba nie masz do powiedzenia. Ale wiesz jedno. AT NIE DZIAŁA ;)

Zablokowany