Każdy ma wtopy ( taki fachTomasz196407 pisze:Navik nie narzekaj,navik pisze:za a niego tez sie wziąłem i też mnie rozjechałTomasz196407 pisze:weź sie za us100
bedziesz wygrany... coś jest nie tak ze mną ... czasu brak na fx , za szybko chce , za duzo , "na wczoraj"..... przerwa wskazana od fx - tylko co wtedy robić jak ma sie te kilka godzin "luzu"
...
![]()
no nic.... nie ma co smucic , tylko weekend zacząć
jakbys miał mozliwosc podgladniecia najwiekszych speców od techniki
to bys sie zagłowe złapał ile maja wpadek
ja ma spokój bo na eu tylko spoglądam i bax postujemy
DayTrading: Piątek 23.11.2018
Re: DayTrading: Piątek 23.11.2018
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
prawdopodobnie w przyszłym tygodniu kupię 10000 litrów oleju opałowego do firmyzolik81 pisze:Bemowo1 grasz pod to? Bez złośliwości pytam bo bardzo mi pasuje taka podłoga byleby z żelbetu była.Bemowo1 pisze:WTI
Podłoga
- fx-technik
- Fanatyk

Jeden z najłatwiejszych, bo działa nadzwyczaj regularnie i wciąż powtarza te same schematy.Świeżak44 pisze:Ropa??? Jeden z najtrudniejszych instrumentów jakie próbowałem.. Juz DAX jest o wiele łatwiejszy.. Podziwiam tych , którzy tam zarabiają. Dla mnie to magia.
A, gdy już leci, to bez trzymanki.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
pr7emo co do UJ zmieniam swoją wizję na następującą ... myślę że nie spadniemy tak łatwo bez jeszcze jednej podbitki w górę...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
edek
wsparcia 1,1324 z falek a 1.1313 z fbo
wsparcia 1,1324 z falek a 1.1313 z fbo
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
No ale tam trzeba pilnowac określonych godzin, danych itp. Dawno w to nie grałem, może coś sie zmieniło..fx-technik pisze:Jeden z najłatwiejszych, bo działa nadzwyczaj regularnie i wciąż powtarza te same schematy.Świeżak44 pisze:Ropa??? Jeden z najtrudniejszych instrumentów jakie próbowałem.. Juz DAX jest o wiele łatwiejszy.. Podziwiam tych , którzy tam zarabiają. Dla mnie to magia.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
- F-You Money
- Pasjonat

Ślepaki Kermit. PudłoKermit pisze: kabel h4
https://www.tradingview.com/x/M5kz7pYY/
https://www.tradingview.com/x/UVk2oKYU/
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
Zdecydowanie nie masz racji. Ropa jest wyjątkowo wredna i trudna do grania. Leci bez trzymanki ? To popatrz na nieco większy zakres, bo to, że akurat teraz spada nieprzerwanie od 10 października to wcale nie jest norma. Ma gwałtowne zwroty i granie na niej w oparciu o D! powoduje, że można sporo stracić na SL. Grając na niej na wykresie D1 od lipca do września to raczej trudno by uznać to za dobry okres.fx-technik pisze:Jeden z najłatwiejszych, bo działa nadzwyczaj regularnie i wciąż powtarza te same schematy.Świeżak44 pisze:Ropa??? Jeden z najtrudniejszych instrumentów jakie próbowałem.. Juz DAX jest o wiele łatwiejszy.. Podziwiam tych , którzy tam zarabiają. Dla mnie to magia.
A na wykresie 15M to można pograć na edku, ale na pewno nie na ropie. Tam jest spread 4 pipsy. Najmniejszy spread czyli 3 pipsy jest w CMC i to też za dużo aby grać na 15M . Najniższy interwał do szybkiego grania na WTI to 30 minut. Poniżej nie da sie zarobić poza przypadkowymi strzałami. Już lepiej by chyba na 15M byłoby grać na lirze tureckiej (żart).
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Rysiek my nie pogadamy o graalach itp bo ja jestem traderem, a Ty archeologiem, poszukiwaczem, filantropem w sumie też skoro brokerom rozdajesz...F-You Money pisze:
Ślepaki Kermit. Pudło
Także pipsów nieustająco życzę. I znalezienia wreszcie tego graala.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
- fx-technik
- Fanatyk

U mnie od 2 - 4 pipsy i na M15 się gra idealnie.MarioDM pisze:Zdecydowanie nie masz racji. Ropa jest wyjątkowo wredna i trudna do grania. Leci bez trzymanki ? To popatrz na nieco większy zakres, bo to, że akurat teraz spada nieprzerwanie od 10 października to wcale nie jest norma. Ma gwałtowne zwroty i granie na niej w oparciu o D! powoduje, że można sporo stracić na SL. Grając na niej na wykresie D1 od lipca do września to raczej trudno by uznać to za dobry okres.fx-technik pisze:Jeden z najłatwiejszych, bo działa nadzwyczaj regularnie i wciąż powtarza te same schematy.Świeżak44 pisze:Ropa??? Jeden z najtrudniejszych instrumentów jakie próbowałem.. Juz DAX jest o wiele łatwiejszy.. Podziwiam tych , którzy tam zarabiają. Dla mnie to magia.
A na wykresie 15M to można pograć na edku, ale na pewno nie na ropie. Tam jest spread 4 pipsy. Najmniejszy spread czyli 3 pipsy jest w CMC i to też za dużo aby grać na 15M . Najniższy interwał do szybkiego grania na WTI to 30 minut. Poniżej nie da sie zarobić poza przypadkowymi strzałami. Już lepiej by chyba na 15M byłoby grać na lirze tureckiej (żart).
Poza tym, to jezeli ropę grać mid i longterm, to tylko na W1.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !