DayTrading: Piątek 23.11.2018
Re: DayTrading: Piątek 23.11.2018
dzis piatek ale fakt wyglada to juz ladnie tzn ten ind dole
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Ciągle mi się wywala platrorma od ICM na MT4.. coś z serwerami. Zamraża mi wykres, nie mogę zamknąć pozycji ani nic zrobić. Tak od kilku dni. Nawet na telefonie.
-- Dodano: 23 lis 2018, 19:18 --
Mam pingi do serewów po 350ms i czasem tylko jeden jest dostępny, reszta n/a.. Coraz gorzej to działa.
-- Dodano: 23 lis 2018, 19:18 --
Mam pingi do serewów po 350ms i czasem tylko jeden jest dostępny, reszta n/a.. Coraz gorzej to działa.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
WTI
Podłoga
Podłoga
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
w bossie jeszcze chodzi wszystkoTsunamiPL pisze:S&P kończy o 19:15 jakby ktoś zapomniał.
dobra.... wygłupiłem sie ... "w zegarku" kukułka zdechła
edit : zdechły i indexy
Ostatnio zmieniony 23 lis 2018, 19:17 przez navik, łącznie zmieniany 1 raz.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
-
Tomasz196407
- Fanatyk

Tsunami prp nie chce ruchu wstecznego spnavik pisze:w bossie jeszcze chodzi wszystkoTsunamiPL pisze:S&P kończy o 19:15 jakby ktoś zapomniał.... na skrzynce nie mam żadnych wiadomosci odnosnie skróconego handlu
. pewnie robią mnie w "człona" - jak zawsze zresztą
----------------------------------------------------------------------------------------------
Nie mam złych intencji co do gbp i kolegi co widział koniec spadków PK
no i mojego serdecznego kolegi Kermita,
ale z przykroscia informuje
że wczorajszy wyskok dzisiaj :zjedli na gu i gj
Qniec handlu. Weekend. Ten tydzień zacząłem źle, skończyłem świetnie.navik pisze:w bossie jeszcze chodzi wszystkoTsunamiPL pisze:S&P kończy o 19:15 jakby ktoś zapomniał.... na skrzynce nie mam żadnych wiadomosci odnosnie skróconego handlu
. pewnie robią mnie w "człona" - jak zawsze zresztą ....
dobra.... wygłupiłem sie ... "w zegarku" kukułka zdechła![]()
![]()
Do tego wszystkie akcje opchnięte na GPW z ładnym zyskiem (m.in. GetinNoble, Idea Bank, Grupa Azoty)
The only way is up
Tomasz opowiadaj co i jak na tch ulubiencach ,naszych , bo nie jestem w temacie kompletnie , zaległosci mam ,że hoho.... cholercia .... doba ma tylko 24 h
zdecydowanie za mało 
-- Dodano: 23 lis 2018, 19:25 --
ja sie chawlił nie bede bo sie przykro wszystkim zrobi
.... a mi najbardziej

-- Dodano: 23 lis 2018, 19:25 --
pogratulować tylko zostajeTsunamiPL pisze:Qniec handlu. Weekend. Ten tydzień zacząłem źle, skończyłem świetnie.navik pisze:w bossie jeszcze chodzi wszystkoTsunamiPL pisze:S&P kończy o 19:15 jakby ktoś zapomniał.... na skrzynce nie mam żadnych wiadomosci odnosnie skróconego handlu
. pewnie robią mnie w "człona" - jak zawsze zresztą ....
dobra.... wygłupiłem sie ... "w zegarku" kukułka zdechła![]()
![]()
Do tego wszystkie akcje opchnięte na GPW z ładnym zyskiem (m.in. GetinNoble, Idea Bank, Grupa Azoty)
ja sie chawlił nie bede bo sie przykro wszystkim zrobi
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
-
Tomasz196407
- Fanatyk

[quote="navik"]Tomasz opowiadaj co i jak na tch ulubiencach ,naszych , bo nie jestem w temacie kompletnie , zaległosci mam ,że hoho.... cholercia .... doba ma tylko 24 h
zdecydowanie za mało 
GJ i GU masz podany na tacy
weź sie za us100
bedziesz wygrany
GJ i GU masz podany na tacy
weź sie za us100
bedziesz wygrany
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 23 lis 2018, 19:43 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 2 razy.
W poniedziałek możliwe duże luki na indeksach, chyba że coś nieoczekiwanego pomoże np deal ws Brexitu.
The only way is up