[DAX30]M1.png
DayTrading: Piątek 23.11.2018
- fx-technik
- Fanatyk

Re: DayTrading: Piątek 23.11.2018
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
WOW! Co to jest za wskaźnik??? Pokazuje ci swieczki z większego interwału??? A mozna sobie wybrac z jakiego? Bardzo ciekawie to wygląda.fx-technik pisze:
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Tomasz196407 pisze:szkoda rozpisywać o newsach bo zaraz wyskoczy z szafy mądruś i powie że to fałszXAB pisze:ja tylko zartuje bo juz zarobilem gut
i jak piszesz za madrych tu niet
wczoraj chcialem by zeszli bo mi tak kreski pokazywaly
to zeszli ale rano
a ze tyle w gore to mnie az zastanawia czemu ?
dlatego trzymam by sie nie okazalo ze wrocic juz dzis nie chca
narazie to zal ze edka zgasilem ale czy blad to zobaczymy wieczorem
poprostu przyjmujesz to jako fx-nic nie wiadomo,
ten kto mu sie udało to gratki i inny przyjmuje strate na klate i zyje dalej
najgorzej to kopac sie z koniem, straty wlec za sobą itp
domyślam się Tomku, że piszesz do mnie
dla przykładu podaję ten UPLN H4 ... widząc jak ta strefa zatrzymała wzrosty, wcale się nie zdziwię jeśli to było tylko ustawienie się pod mocniejsze S ... oczywiście nie jest to pewnik, ale patrząc na całokształt, jak dla mnie w dłuższym terminie dalej jesteśmy tu w spadkach
- fx-technik
- Fanatyk

Świeżak44 pisze:WOW! Co to jest za wskaźnik??? Pokazuje ci swieczki z większego interwału??? A mozna sobie wybrac z jakiego? Bardzo ciekawie to wygląda.fx-technik pisze:
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
edek
https://iv.pl/images/26400268311495438710.png
jasiu hmm widzisz?
a ten tekst tomka nie byl wogole do ciebie ani o tobie ani nie dotyczyl tego o czym pisales
jasiu hmm widzisz?
a ten tekst tomka nie byl wogole do ciebie ani o tobie ani nie dotyczyl tego o czym pisales
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
XAB pisze:edek
jasiu hmm widzisz?
no właśnie widzę i zgadzam się z Tobą co do edka, tak jak pisałem rano dla mnie S, ale gryzie mi się to z UPLN który dla mnie też wygląda spadkowo
co do Tomka, to wydawało mi się, że odnosił się do tego co pisałem o newsach, czyli że nie zwracam na nie uwagi, bo uważam je w dużej mierze za manipulację
-
Tomasz196407
- Fanatyk

jestem i na razie czytam Was,jasiu86 pisze:XAB pisze:edek
jasiu hmm widzisz?
no właśnie widzę i zgadzam się z Tobą co do edka, tak jak pisałem rano dla mnie S, ale gryzie mi się to z UPLN który dla mnie też wygląda spadkowoa może oba pójdą w dół i odbije się to na EURPLN?
![]()
co do Tomka, to wydawało mi się, że odnosił się do tego co pisałem o newsach, czyli że nie zwracam na nie uwagi, bo uważam je w dużej mierze za manipulację
a co do postu o newsach nie do Ciebie to było
spoko, tak czy inaczej jest piątek więc 'zachęcam' na piwko, sam właśnie lecę do sklepu po małe co niecoTomasz196407 pisze:jestem i na razie czytam Was,jasiu86 pisze:XAB pisze:edek
jasiu hmm widzisz?
no właśnie widzę i zgadzam się z Tobą co do edka, tak jak pisałem rano dla mnie S, ale gryzie mi się to z UPLN który dla mnie też wygląda spadkowoa może oba pójdą w dół i odbije się to na EURPLN?
![]()
a co do postu o newsach nie do Ciebie to było
-
Tomasz196407
- Fanatyk

Nasdaq znowu 6600 atakuja
Indeks Dolara gdyby uznać to za Diament to obecnie go wybili górą co oznacza kontynuacje ruchu w górę ,oby nie fałszywka