Mam sygnał, że to może być koniec wzrostu na edku, ale wiadomo jak to na FX.
https://invst.ly/927xu
Edit: świeczka H1 wróciła do kanału.
Żaba, dawno nie byłem i nie chce mi się szukać po postach bo szkoda czasu ..
Promowałeś ostro elki jaki tydzień temu przy 146, cena runęła ok 400pips w dół, teraz zaczynasz pokazywać odbicie strzałkami i L, wiadomo co robić, tylko S-ki na grubo, zanim kogut zapieje w poniedziałek już będę liczył zyski po tłustych eskach na rzeźniku z poziomu 146,6X.
jak dla mnie GBP USD na L ale JPY w zasadzie na S więc, GBP/JPY remisF-You Money pisze:
Promowałeś ostro elki jaki tydzień temu przy 146, cena runęła ok 400pips w dół, teraz zaczynasz pokazywać odbicie strzałkami i L, wiadomo co robić, tylko S-ki na grubo, zanim kogut zapieje w poniedziałek już będę liczył zyski po tłustych eskach na rzeźniku z poziomu 146,6X.
Kto wcześniej zaryśkował ten nie żałował
Wiem że Ci gul skacze. Regularnie to tutaj przerabiam jak tylko swing rusza na jakiejs parze. Mam tez świadomosc, ze jakbym Ci pokazał zamknieta dzis pozycje na rzeźniku i ile z niej przytulilem to byś spac nie mogl. Druga zabezpieczona na BE i niech sobie pracuje. Gdzie wchodziłem (144.60) pisałem, gdzie dołożyłem (143.50) nie pisałem bo nie miało to znaczenia dla nikogo oprocz mnie. Jesli szukam swingu na kilkaset pipsów to obsuniecie o 100 czy 150 na tym interwale i na tej walucie nie ma kompletnie znaczenia bo wchodzac w pozycje trader ma jakies załozenia i SL nie stawia sobie z ksiezyca tylko w odpowiedniej odleglosci wynikajacej z ulozenia wykresu w danym momencie. Znaczenie ma zawsze zamknieta pozycja i to co zaksiegowane, a nie to co dzieje sie z nia w trakcie. Ale wiem ze tutaj podobno sa sami mistrzowie z Toba na czele, ktorzy wchodza na SL 5 pipsow i zgarniaja na takim wejsciu po 300 pipsow... to tak jak z UFO - też podobno ktos kiedys widzial...Wielu pipsów Rysiu i mniej zawisci, a energie spożytkuj na dokształcenie sie zamiast atakowac innych...F-You Money pisze:Promowałeś ostro elki jaki tydzień temu przy 146, cena runęła ok 400pips w dół, teraz zaczynasz pokazywać odbicie strzałkami i L, wiadomo co robić, tylko S-ki na grubo, zanim kogut zapieje w poniedziałek już będę liczył zyski po tłustych eskach na rzeźniku z poziomu 146,6X.
Mam nadzieję, że pewien wesoły koleżka, który coś tu wczoraj mruczał, zniknie z forum na jakiś czas, albo nawet i na amen.Kermit pisze:Wiem że Ci gul skacze. Regularnie to tutaj przerabiam jak tylko swing rusza na jakiejs parze. Mam tez świadomosc, ze jakbym Ci pokazał zamknieta dzis pozycje na rzeźniku i ile z niej przytulilem to byś spac nie mogl. Druga zabezpieczona na BE i niech sobie pracuje. Gdzie wchodziłem (144.60) pisałem, gdzie dołożyłem (143.50) nie pisałem bo nie miało to znaczenia dla nikogo oprocz mnie. Jesli szukam swingu na kilkaset pipsów to obsuniecie o 100 czy 150 na tym interwale i na tej walucie nie ma kompletnie znaczenia bo wchodzac w pozycje trader ma jakies załozenia i SL nie stawia sobie z ksiezyca tylko w odpowiedniej odleglosci wynikajacej z ulozenia wykresu w danym momencie. Znaczenie ma zawsze zamknieta pozycja i to co zaksiegowane, a nie to co dzieje sie z nia w trakcie. Ale wiem ze tutaj podobno sa sami mistrzowie z Toba na czele, ktorzy wchodza na SL 5 pipsow i zgarniaja na takim wejsciu po 300 pipsow... to tak jak z UFO - też podobno ktos kiedys widzial...Wielu pipsów Rysiu i mniej zawisci, a energie spożytkuj na dokształcenie sie zamiast atakowac innych...F-You Money pisze:Promowałeś ostro elki jaki tydzień temu przy 146, cena runęła ok 400pips w dół, teraz zaczynasz pokazywać odbicie strzałkami i L, wiadomo co robić, tylko S-ki na grubo, zanim kogut zapieje w poniedziałek już będę liczył zyski po tłustych eskach na rzeźniku z poziomu 146,6X.
Większość nadal traktuje forex jak ruletkę …Kermit pisze: Wiem że Ci gul skacze. Regularnie to tutaj przerabiam jak tylko swing rusza na jakiejs parze. Mam tez świadomosc, ze jakbym Ci pokazał zamknieta dzis pozycje na rzeźniku i ile z niej przytulilem to byś spac nie mogl. Druga zabezpieczona na BE i niech sobie pracuje. Gdzie wchodziłem (144.60) pisałem, gdzie dołożyłem (143.50) nie pisałem bo nie miało to znaczenia dla nikogo oprocz mnie. Jesli szukam swingu na kilkaset pipsów to obsuniecie o 100 czy 150 na tym interwale i na tej walucie nie ma kompletnie znaczenia bo wchodzac w pozycje trader ma jakies załozenia i SL nie stawia sobie z ksiezyca tylko w odpowiedniej odleglosci wynikajacej z ulozenia wykresu w danym momencie. Znaczenie ma zawsze zamknieta pozycja i to co zaksiegowane, a nie to co dzieje sie z nia w trakcie. Ale wiem ze tutaj podobno sa sami mistrzowie z Toba na czele, ktorzy wchodza na SL 5 pipsow i zgarniaja na takim wejsciu po 300 pipsow... to tak jak z UFO - też podobno ktos kiedys widzial...Wielu pipsów Rysiu i mniej zawisci, a energie spożytkuj na dokształcenie sie zamiast atakowac innych...
//////////////////////PaulGilbert pisze:Coś dzisiaj jakoś nie widać tego gościa, co negował longi na Edku
Ale żeby nie było, Ski też możliwe :