ja planujeEkolog pisze:Zamknęli lukę i ruszyli na dol na indeksach. Czy ktoś planuje łapać noże na indeksach dziś? Ja planuje pomiędzy 2600-2530 łapać na SP liczę że ostatnie minuty będzie ostre ciągnięcie w górę.
DayTrading: Piątek 26.10.2018
Re: DayTrading: Piątek 26.10.2018
Ostatnio zmieniony 26 paź 2018, 17:07 przez navik, łącznie zmieniany 1 raz.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Jak ładnie UJ spada no proszę ,a jeszcze niedawno większość twierdziła że tylko wzrosty i krytykowała za wzór 3Driver lub inaczej 3 szczyty i dolina 
-- Dodano: pt 26-10-2018, 17:12 --
Co do EU zostawili dziurę do załatania w okolicach 1.1455
Dopóki giełdy/indexy spadają to JPY będzie sie umacniał. Czy to gbpjpy, eurjpy czy usdjpy bez znaczenia. I żadne zaklinanie wykresów a tym bardziej na nich kreskach nic nie pomogąufcamro pisze:Kermit, rozumiem dzięki kolego.
Jakbyś w wolnej chwili popatrzył na Ejka to będę wdzięczny.
Miłego weekendu wszystkim
Fundamenty kolego
-
Tomasz196407
- Fanatyk

Bo to tradycja forum nawiga - trzeba coś pisnąć i przywalić przywałeMERLIN pisze:Jak ładnie UJ spada no proszę ,a jeszcze niedawno większość twierdziła że tylko wzrosty i krytykowała za wzór 3Driver lub inaczej 3 szczyty i dolina
Kto gra Dax-a?
po raz pierwszy, drugi i trzeci poziom 11049 zapisano
może byc odbicie
Ale to że uj spada to nie zasługa 3Driver czy czegos tam jeszcze. W stosunku do każdej waluty JPY sie umacnia. A powód patrz jwMERLIN pisze:Jak ładnie UJ spada no proszę ,a jeszcze niedawno większość twierdziła że tylko wzrosty i krytykowała za wzór 3Driver lub inaczej 3 szczyty i dolina
mysle ze z edkiem w gore tez narazie prosto nie bedzie bo za duzego parcia i inf na wzrosty niet
pozyjemy zobaczymy
pozyjemy zobaczymy
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
tutaj najlepiej widac te "fundamenty" na ujku... technika zupełnie nie miała znaczenia bo przeciez AT nie działa
wykres dzienny ujek
https://www.tradingview.com/x/xPFLk2Vx/
wykres dzienny ujek
- fx-technik
- Fanatyk

Tomasz, tu nikt nikogo nie goni.
Raz Byki, raz niedźwiedzie.
Raz Byki, raz niedźwiedzie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Chyba mnie nie zrozumiałeś dobrze. Ja nie twierdze, że AT nie działa. Tylko że.....najpierw sa fundamenty a potem AT. Nie odwrotnieKermit pisze:tutaj najlepiej widac te "fundamenty" na ujku... technika zupełnie nie miała znaczenia bo przeciez AT nie działa
wykres dzienny ujek
Jak jest panika/euforia to kreski mozna sobie wsadzić w butki
No jakos u mnie to wygląda inaczej
https://charts.mql5.com/19/490/usdjpy-d ... rokers.png
Ostatnio zmieniony 26 paź 2018, 17:34 przez Cblondyn, łącznie zmieniany 1 raz.