ja planujeEkolog pisze:Zamknęli lukę i ruszyli na dol na indeksach. Czy ktoś planuje łapać noże na indeksach dziś? Ja planuje pomiędzy 2600-2530 łapać na SP liczę że ostatnie minuty będzie ostre ciągnięcie w górę.

ja planujeEkolog pisze:Zamknęli lukę i ruszyli na dol na indeksach. Czy ktoś planuje łapać noże na indeksach dziś? Ja planuje pomiędzy 2600-2530 łapać na SP liczę że ostatnie minuty będzie ostre ciągnięcie w górę.
Dopóki giełdy/indexy spadają to JPY będzie sie umacniał. Czy to gbpjpy, eurjpy czy usdjpy bez znaczenia. I żadne zaklinanie wykresów a tym bardziej na nich kreskach nic nie pomogąufcamro pisze:Kermit, rozumiem dzięki kolego.
Jakbyś w wolnej chwili popatrzył na Ejka to będę wdzięczny.
Miłego weekendu wszystkim
Bo to tradycja forum nawiga - trzeba coś pisnąć i przywalić przywałeMERLIN pisze:Jak ładnie UJ spada no proszę ,a jeszcze niedawno większość twierdziła że tylko wzrosty i krytykowała za wzór 3Driver lub inaczej 3 szczyty i dolina
-- Dodano: pt 26-10-2018, 17:12 --
Co do EU zostawili dziurę do załatania w okolicach 1.1455
Ale to że uj spada to nie zasługa 3Driver czy czegos tam jeszcze. W stosunku do każdej waluty JPY sie umacnia. A powód patrz jwMERLIN pisze:Jak ładnie UJ spada no proszę ,a jeszcze niedawno większość twierdziła że tylko wzrosty i krytykowała za wzór 3Driver lub inaczej 3 szczyty i dolina
-- Dodano: pt 26-10-2018, 17:12 --
Co do EU zostawili dziurę do załatania w okolicach 1.1455
Chyba mnie nie zrozumiałeś dobrze. Ja nie twierdze, że AT nie działa. Tylko że.....najpierw sa fundamenty a potem AT. Nie odwrotnieKermit pisze:tutaj najlepiej widac te "fundamenty" na ujku... technika zupełnie nie miała znaczenia bo przeciez AT nie działa
wykres dzienny ujek
https://www.tradingview.com/x/xPFLk2Vx/