a 2600 to nie??navik pisze:dobry ...
stare kreski, namalowane....... hohohoho temu....ciekawe czy to wszystko jezeli chodzi o korekte, czy bedzie KRAAAAACH![]()

a 2600 to nie??navik pisze:dobry ...
stare kreski, namalowane....... hohohoho temu....ciekawe czy to wszystko jezeli chodzi o korekte, czy bedzie KRAAAAACH![]()
kto to wie Tomasz ,kto to wie ?Tomasz196407 pisze:a 2600 to nie??navik pisze:dobry ...
poczekaj blizej 22navik pisze:kto to wie Tomasz ,kto to wie ?Tomasz196407 pisze:a 2600 to nie??navik pisze:dobry ...
moze być i 2600- kreski stare ,że hohoho
W sensie hedge?XAB pisze:zostawilem 1ske na eur/dol i 1lke na edku by miec na weekend spokoj
moze w cos w przelocie do zamkniecia wskocze
udanych trejdow
Bardzo głęboko zeszli, ale nadal to w mojej ocenie tylko retest. Juz nie tak głebokie retesty widziałem wiec nie robi to na mnie jakiegos wielkiego wrażenia. Wczoraj bodajże Dadas pokazywał gdzie powinien być rynkowy SL dla średnioterminowych L, moj jest jeszcze troche niżej i założenia na tej parze potraktuje jako nieaktualne dopiero gdy wybija mi pozycję. Nie zmieniam zdania co kilka godzin jesli analiza i wejscie jest w oparciu o interwał dziennyufcamro pisze:Kermit, kurde z tym kablem to tak trochę pojechałeś odważnie - ale widać dlaczego ....
Mozesz jeszcze pokazać co myslisz o geju - wiem gdzie pokazałeś wejście, ja wszedłem niżej i się zastanawiam czy nie bedą chcieli zaksięgować głębokich poziomów fibo. Podobnie Ejek.
Tolmon_Nika pisze:@Kermit"
bez urazy mam nadzieję że masz poczucie humoru![]()