FAP Turbo

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
eMisiek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: eMisiek »

Hikari pisze:@horhe1984
Czy masz opisy do tych systemow i wiesz jak one dzialaja, czy tez kupujesz w ciemno? Niektore sa mi znane, ale z opowiadan.
Osobiscie tez moglbym cos podobnego wystawic, np: 1.Janosik, 2.Grzmot, 3.Wyjadacz, 4. Harpagon, 5.FX-Napierdalacz itd.

Oczywiscie 100 baksow mozna przebolec, ale czy to nie jest sciema?

Pozdrawiam
Ten ostatni system kupuję w ciemno!

:D
Badania traderów

flippper
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: flippper »

@horhe1984 grasz FAPem czy skalperem FAPa?
Bo mi w backtestach FAP Turbo raczej nie błysnął.
Skalper OK, ale tylko na EURGBP, reszta prędzej czy później - dno.

horhe1984
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: horhe1984 »

Gram na parach rekomendowanych na M15 . Skalperem na EUR/USD M1 nie gram bo zbyt czesto Lapie stopa . Ale na parach na których fap gra na M15 od kilku dni stoi w miejscu , moze to jego chwilowy przestój .Od przyszlego tygodnia bede testowal na demo Autopilota ,Steinitz_HAS_MTF_Hedge v3.21 ,i tego nowego skalpera z tej strony http://forex-auto-scalper.com/ .Jak ktos bedzie chcial to przesle mu te roboty w przyszlym tygodniu na meila do potestowania co sa warte.

CTS
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: CTS »

horhe1984 pisze:Gram na parach rekomendowanych na M15 . Skalperem na EUR/USD M1 nie gram bo zbyt czesto Lapie stopa . Ale na parach na których fap gra na M15 od kilku dni stoi w miejscu , moze to jego chwilowy przestój .Od przyszlego tygodnia bede testowal na demo Autopilota ,Steinitz_HAS_MTF_Hedge v3.21 ,i tego nowego skalpera z tej strony http://forex-auto-scalper.com/ .Jak ktos bedzie chcial to przesle mu te roboty w przyszlym tygodniu na meila do potestowania co sa warte.
Zwłaszcza Steinitz to jakaś kompletna paranoja i pomyłka. Gołym okiem widzisz że nadchodzi zwała, a to coś bierze akurat longa - bo mu się taki kolorek wyświetlił na wskaźniku. A to, że ten kolorek po 15 sekundach zniknął, i znowu trwa zwała, to juz EA Steinitza nie interesuje ... Brrr, szczerze nie polecam.
Ze wszystkich EA jakie są na rynku, rzeczywiście zarabiać mogłyby Stomper i Fap (eur/gpb), ale tylko pod warunkiem że na tej parze panuje marazm a nie rajdy takie ostatnio, i pod warunkiem że broker zapewni spread nie większy niż 4 pips. Pozostałe zabawki, to zykłe marketingowe oszustwo.

zwolcio
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: zwolcio »

Dziś zapuszczam fapturbo16 na koncie xtb demo, zobaczymy co z tego wyjdzie... niestety nowsze wersje u mnie nie działają

Awatar użytkownika
floristik
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: floristik »

witam
szukam sytemu Advanced Synergy 2.0
moze ktos ma cos takiego :)
Najważniejsza rzecz w zarabianiu pieniędzy na FX - nie pozwól stratom wymknąć się spod kontroli

zwolcio
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: zwolcio »

Zapodałem demo na xtb na sumę 10000 pln i od 22 do 23:32 fapturbo16 jest do przodu o 129 pln

simonyx
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: simonyx »

czy ten fap turbo jeszcze działa, a może jest nowa działająca wersja (nie z oficjalnego źródła) bo mi od 15 stycznia wyskakuje brak licencji "Fap turbo license has expired" wiem, że miał cos tam w kodzie własnie do 15 stycznia, i jakiegos dll-a. Ale może ktoś obszedł te zabezpieczenia i ma dzialająca wersje, bo na demo całkiem dobrze sobie radził.

ART_11
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: ART_11 »

Wystarczy zmienic datę w editorze.
Ktos wie za co odpowiada zmienna Scalper_OneTrade?(wersja 23)

simonyx
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: simonyx »

ART_11 pisze:Wystarczy zmienic datę w editorze.
Ktos wie za co odpowiada zmienna Scalper_OneTrade?(wersja 23)
No wlasnie tak robię i niestety nie pomaga dalej to samo,
chodzi wersje 23.

ODPOWIEDZ