XTB
Tak. Odpowiedź brzmi:
"Jeżeli z jej powodu nie mógł Pan zamknąć transakcji, lub przyniosła ona Panu
inne szkody związane z modyfikacją zleceń, proszę o przesłanie informacji o
zleceniach, których nie mógł Pan zamknąć lub zmodyfikować. Sprawa zostanie zbadana."
Ja nie będę reklamował bo skończyło się na plus, ale wygląda na to że są elastyczni
Pozdrawiam
"Jeżeli z jej powodu nie mógł Pan zamknąć transakcji, lub przyniosła ona Panu
inne szkody związane z modyfikacją zleceń, proszę o przesłanie informacji o
zleceniach, których nie mógł Pan zamknąć lub zmodyfikować. Sprawa zostanie zbadana."
Ja nie będę reklamował bo skończyło się na plus, ale wygląda na to że są elastyczni
Pozdrawiam
Multiterminal dla XTB
Panie fxmaestro Co Pan poleca ?
Wydaje mi się oczywiste, że brak jest wyjscia i innego rozwiązania dla kogoś z mało zasobnym portfelem, ale bardzo się che być na rynku i zdobywać pieniądze.
Ciekawa sprawa z tym forex
każdy chyba chce zarobić u MM na ECN a tu się nie da
Czy mam rację ?
Dodano po 1 godzinach 28 minutach:
Nie mogę trafić na download w XTB Multiterminal 'a takiego jak ma AM trzeba być klientem VIP ? Czy ktoś ma miał?
Wydaje mi się oczywiste, że brak jest wyjscia i innego rozwiązania dla kogoś z mało zasobnym portfelem, ale bardzo się che być na rynku i zdobywać pieniądze.
Ciekawa sprawa z tym forex

Nie mogę trafić na download w XTB Multiterminal 'a takiego jak ma AM trzeba być klientem VIP ? Czy ktoś ma miał?
Re: Multiterminal dla XTB
XTB nie ma multiterminala.reptile pisze:Panie fxmaestro Co Pan poleca ?
Ciekawa sprawa z tym forexkażdy chyba chce zarobić u MM na ECN a tu się nie da
Czy mam rację ?
Ps. zmień brokera, jest do dupy.
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein
Albert Einstein
do reptile
Sam mam konto w XTB i AM. I z tych dwóch brokerów osobiście znacznie częściej siedzę na AM. Na XTB miałem ciągłe problemy z rekwotami. Zlecenie jeśli weszło "z palca" to w 90% po mniej korzystnej cenie dla mnie. Kilkukrotnie miałem problemy z zamknięciem zlecenia po cenie jaką chciałem - niekiedy wyjście weszło dopiero po cofnięciu rynku o 20-30 punktów - dałem sobie spokój. Żadne telefony, rozmowy itd nie pomogły. Oczywiście demo u nich śmiga jak ta lala i do końca będą wmawiać że real identycznie. W mojej ocenie 3 na 10.
Co do AM. Nie są również doskonali. Rekwoty są ale w/g mnie mniejsze. Zlecenia oczekujące wchodziły jak dotąd zawsze. Obsługa telefoniczna na duży plus - zadzwoniłem z jednym pytaniem a powisiałem na telefonie z 10 min. Koleś chętnie tłumaczy wszystko jasno i czytelnie a u XTB zawsze miałem wrażenie, że zawracam im dupę. W mojej ocenie 6 na 10 więc zastanów się i sam sprawdź czy nie będzie to nieco lepszy wybór.
Pozdrawiam
Sam mam konto w XTB i AM. I z tych dwóch brokerów osobiście znacznie częściej siedzę na AM. Na XTB miałem ciągłe problemy z rekwotami. Zlecenie jeśli weszło "z palca" to w 90% po mniej korzystnej cenie dla mnie. Kilkukrotnie miałem problemy z zamknięciem zlecenia po cenie jaką chciałem - niekiedy wyjście weszło dopiero po cofnięciu rynku o 20-30 punktów - dałem sobie spokój. Żadne telefony, rozmowy itd nie pomogły. Oczywiście demo u nich śmiga jak ta lala i do końca będą wmawiać że real identycznie. W mojej ocenie 3 na 10.
Co do AM. Nie są również doskonali. Rekwoty są ale w/g mnie mniejsze. Zlecenia oczekujące wchodziły jak dotąd zawsze. Obsługa telefoniczna na duży plus - zadzwoniłem z jednym pytaniem a powisiałem na telefonie z 10 min. Koleś chętnie tłumaczy wszystko jasno i czytelnie a u XTB zawsze miałem wrażenie, że zawracam im dupę. W mojej ocenie 6 na 10 więc zastanów się i sam sprawdź czy nie będzie to nieco lepszy wybór.
Pozdrawiam
Dla zdrowia: ryzykuj tyle by strata cię nie poruszyła.
Panie MrYogi ja jeszcze nie wybrałem, ale już wiem że to chyba zły brokerXTB nie ma multiterminala.
Ps. zmień brokera, jest do dupy.

Zastanawiam się natomiast jakim cudem istnieje więc na rynku ?

Coś mi to wszystko podejrzane

Milion % zysku tak ?

W sumie banki ich moze utrzymuja za propagande socjotechniczna w dziedzinie finansow.

To nie cud tylko klasyczny przykład dobrego zespołu PR i odpowiednio prowadzonej polityki. Wśród moich znajomych ludzie słyszeli tylko o nich - reklamy w tv, pracownicy często występujący w mediach takich jak tv czy radio - pokazują, że są i robią to dobrze. Będąc na ichniejszym szkoleniu merytorycznie niewiele się dowiesz ale pranie łba ci zrobią i będziesz o nich myślał, że są ach i och.
Następstwem zaufania jakim ich obdarzysz jest współpraca na którą się godzisz. Prosty mechanizm. Trzeba mieć tylko nadzieję, że w przyszłości na naszym rynku będzie więcej informacji o innych brokerach jak i samych brokerów. To mam nadzieję wymusi zdrową konkurencję. Pozdro
Następstwem zaufania jakim ich obdarzysz jest współpraca na którą się godzisz. Prosty mechanizm. Trzeba mieć tylko nadzieję, że w przyszłości na naszym rynku będzie więcej informacji o innych brokerach jak i samych brokerów. To mam nadzieję wymusi zdrową konkurencję. Pozdro
Dla zdrowia: ryzykuj tyle by strata cię nie poruszyła.