Pozwolę się spytać u którego brokera takiego cudza wyczyniają. Bo u mnie na wykresach nic nie maTolmon_Nika pisze:ostatnie trzy dni , ta sama pora ....... ciekawe zachowanie indexów:dobrego dnia

Pozwolę się spytać u którego brokera takiego cudza wyczyniają. Bo u mnie na wykresach nic nie maTolmon_Nika pisze:ostatnie trzy dni , ta sama pora ....... ciekawe zachowanie indexów:dobrego dnia
Ja bym takiemu brokerowi podziękował za współprace. Są to tzw. Bad Tick ale czy na pewno? Pozwala to brokerowi na nich zarabiać. W dodatku na kilku CFD jednocześnie? Co najmniej dziwneTolmon_Nika pisze:ostatnie trzy dni , ta sama pora ....... ciekawe zachowanie indexów:dobrego dnia
OK dziękiCblondyn pisze:Ja bym takiemu brokerowi podziękował za współprace. Są to tzw. Bad Tick ale czy na pewno? Pozwala to brokerowi na nich zarabiać. W dodatku na kilku CFD jednocześnie? Co najmniej dziwneTolmon_Nika pisze:ostatnie trzy dni , ta sama pora ....... ciekawe zachowanie indexów:dobrego dnia
Tolmon_Nika pisze:OK dziękiCblondyn pisze:Ja bym takiemu brokerowi podziękował za współprace. Są to tzw. Bad Tick ale czy na pewno? Pozwala to brokerowi na nich zarabiać. W dodatku na kilku CFD jednocześnie? Co najmniej dziwneTolmon_Nika pisze:ostatnie trzy dni , ta sama pora ....... ciekawe zachowanie indexów:dobrego dnia
nie mam powodu mu podziękować , dobrze mi się z nim pracuje po prostu się zdziwiłem zadzwonię i zapytam co to za "dziwolągi" na wykresie.
ps. IG ..UK
Jeśli sie to powtarza zbyt często to utrudnia trading. Bo jesli nawet uwzglednią reklamacje i odtworzą otwarta pozycje (wybita np. na SL) to do tego czasu nie masz kontroli nad nią.Tolmon_Nika pisze:OK dziękiCblondyn pisze:Ja bym takiemu brokerowi podziękował za współprace. Są to tzw. Bad Tick ale czy na pewno? Pozwala to brokerowi na nich zarabiać. W dodatku na kilku CFD jednocześnie? Co najmniej dziwneTolmon_Nika pisze:ostatnie trzy dni , ta sama pora ....... ciekawe zachowanie indexów:dobrego dnia
nie mam powodu mu podziękować , dobrze mi się z nim pracuje po prostu się zdziwiłem zadzwonię i zapytam co to za "dziwolągi" na wykresie.
ps. IG ..UK
Kiedyś był podobny broker, już go nie ma.Tolmon_Nika pisze:OK dziękiCblondyn pisze:Ja bym takiemu brokerowi podziękował za współprace. Są to tzw. Bad Tick ale czy na pewno? Pozwala to brokerowi na nich zarabiać. W dodatku na kilku CFD jednocześnie? Co najmniej dziwneTolmon_Nika pisze:ostatnie trzy dni , ta sama pora ....... ciekawe zachowanie indexów:dobrego dnia
ps. IG ..UK
A na Edku, D1 typowy układ ORGR z ostrym V.byq69 pisze:Edek i kabel kierunek do końca tygodnia (albo i miesiąca ? albo i roku!?) dół.
h4 typowy uklad na sell biorąc pod uwagę wycinke (pinbar na minutkach) oraz dominujące prodolarowe trendy na monthly i weekly
eur/dolXAB pisze:USD/PL
projekcja
i jesli normalnie to tak to widze
https://iv.pl/images/31102992953013757732.png
tolmon
to co pokazujesz to nie jest normalka zwlaszcza dla tych co stawiaja krotko sl i tp
dlatego sprawdzic trzeba bo moze byc bolesne ja kiedys pisalem od jednego broka ostatnio odszedlem z podobnego powodu a u ciebie moze tylko wykres takie przeklamania daje