wypada sie z gry jak cie przejada bez slki
wszystkie chwyty dozwolone ja tez lubie m1 zwlaszcza kiedy juz mam pozycje glowna

mala ska byla i sie zmyla
nowe oczekujace
https://iv.pl/images/09432628919297781009.png
yhymm 3.73?maniuszn pisze:patrząc na te M30 i formacje odwrocenia to faktycznie poziom 3.73 nie byl testowanyTomasz196407 pisze:
usdpln
3.65 w zasiegu
10 min korekta abc
4h zasiegi i sygnał na srednich
m30 ewentualna formacja odwrócenia
Znam ludzi, którzy tradują Edka na Range Bar o wysokości 2 Pips, i ich normatywny trade wynosi ok. 5 Pips.XAB pisze:jak sie tlucze kase to czemu nie wypada ?
wypada sie z gry jak cie przejada bez slki
wszystkie chwyty dozwolone ja tez lubie m1 zwlaszcza kiedy juz mam pozycje glowna
to tez wszystko zalezy od korekty jesli byc maTomasz196407 pisze:yhymm 3.73?maniuszn pisze:patrząc na te M30 i formacje odwrocenia to faktycznie poziom 3.73 nie byl testowanyTomasz196407 pisze:
usdpln
3.65 w zasiegu
10 min korekta abc
4h zasiegi i sygnał na srednich
m30 ewentualna formacja odwrócenia
===================================
eu abc
Miałem już się nie odzywać lecz....fx-technik pisze:Tolmon_Nika pisze:fx-technik pisze: Tolmon, ja ryzykuję zawsze nie więcej niż X, czy to kwotowo, czy procentowo.
Ergo, jaki jest sens czekać tydzień, kiedy można kilka minut z tym samym wynikiem?
Wy, tutaj cały czas nie rozumiecie podstawy - mindset!!!
Ergo, tradowaniem zajmujesz się hobbystycznie i nie traktujesz tego jako poważny biznes.Tolmon_Nika pisze: Miałem już się nie odzywać lecz....
1. nie tylko ty ryzykujesz kwotowo cz % X
2. masz dupokomputerowegodziny to możesz siedzieć i grać swoje
3. w kila minut nie będziesz miał takiego wyniku jak np, ja w tydzień
4.Wy, tutaj cały czas nie rozumiecie podstawy - mindset!!,ale z tym nam jest dobrze i niech tak zostanie.
5. Twoim zdaniem jeżeli np.ty zawitasz do miejsca gdzie pracuję (wątpię że miałeś z czymś takim do czynienia),
mam od razu powiedzieć że: jesteś dziecko wiatru i kurzu ???
6. Po prostu nie mam czasu
Ergo, tradowaniem zajmujesz się hobbystycznie i nie traktujesz tego jako poważny biznes.fx-technik pisze:Tolmon_Nika pisze: Miałem już się nie odzywać lecz....
1. nie tylko ty ryzykujesz kwotowo cz % X
2. masz dupokomputerowegodziny to możesz siedzieć i grać swoje
3. w kila minut nie będziesz miał takiego wyniku jak np, ja w tydzień
4.Wy, tutaj cały czas nie rozumiecie podstawy - mindset!!,ale z tym nam jest dobrze i niech tak zostanie.
5. Twoim zdaniem jeżeli np.ty zawitasz do miejsca gdzie pracuję (wątpię że miałeś z czymś takim do czynienia),
mam od razu powiedzieć że: jesteś dziecko wiatru i kurzu ???
6. Po prostu nie mam czasu