narzedzie-do-tradingu-manualnego-t22833.html#p560120
Ten film pokazuje ideę piramidowania przy pomocy określania potencjalnego poziomu BE.
https://www.youtube.com/watch?v=I4l6RiX ... arekTrader
btw. nie ogarnąłem tego za bardzo

Nie znam tej platformy. Czy dobrze zrozumiałem, że można tam normalnie automatyzować czynności? Ale jaki język programowania? MQL czy trzeba się uczyć jakiegoś innego?-rookie- pisze: Zacząłem robić to o czym pisał sardo nunspa wczoraj ale na jforex ...
Można się czymś takim pobawić, tym bardziej że można ustawić pauzowanie np kiedy stochastic 7-3-2 jest nad 80 albo po 20 i wtedy tester pauzuje i możesz wcisnąć BUY / SELL potem puścić play, albo zwolnić tempo i zmienić interwał na inny żeby zobaczyć w jakim punkcie jesteś... to jest o wiele lepsze niż siedzenie cały dzień przy demo. Tylko trzeba to jeszcze dopracować. Jak to będzie miał sens to wrzuce tutaj. Będziesz się mógł bawić tym w wolnej chwili.
Dzięki wielkie. Po pierwszym przeczytaniu przyznam że ciężko załapaćsardo nunspa pisze:Obiecany rysunek
...
Ciekawe czy ktoś coś ogarnie, jeżeli nie, będziecie wiedzieć kto na forum jest najbardziej porąbany![]()
Dzięki. Poczytam i wypróbuję.JAREK67 pisze:A może byś tym się zainteresował? Co prawda to wersja sprzed 5 lat, ale co do zasady jak najbardziej aktualny pomysł na wychodzenie ze straty a także piramidowania.
narzedzie-do-tradingu-manualnego-t22833.html#p560120
Ten film pokazuje ideę piramidowania przy pomocy określania potencjalnego poziomu BE.
https://www.youtube.com/watch?v=I4l6RiX ... arekTrader
btw. nie ogarnąłem tego za bardzo
Ja załapałem, ale co z tego? każdy ma swojePaulGilbert pisze:Dzięki wielkie. Po pierwszym przeczytaniu przyznam że ciężko załapaćsardo nunspa pisze:Obiecany rysunek
...
Ciekawe czy ktoś coś ogarnie, jeżeli nie, będziecie wiedzieć kto na forum jest najbardziej porąbany![]()
![]()
Ale jeszcze ze siedem razy przeczytam i myślę, że może zrozumiem
Nie przeczę. Po co wynajdować na nowo coś, co już ktoś wynalazłTomasz196407 pisze: chcesz cos sobie uprościc to co każdy trader latami dochodził sam
PaulGilbert pisze:Nie przeczę. Po co wynajdować na nowo coś, co już ktoś wynalazłTomasz196407 pisze: chcesz cos sobie uprościc to co każdy trader latami dochodził samI bardzo mi miło, że piszą tu nawet osoby z niezmiernie długim stażem na rynku. Ktoś kto na rynku potrafi się utrzymać przez kilka lat jest najlepszym nauczycielem.