skalpowanie cos ciekawgo
Witam.Szkoda ,ze nikt juz nie pisze o tym sysie Imran Saita.Zacząłem grać wczoraj na realu jak mialem akurat wolne w pracy i do dziś,siedząc łącznie ok 20 godzin zrobiłem +94% konta,minusowałem jak nie trzymałem się zasad.Grałem maksymalnie na 10 % kapitału przy dźwigni 1:400.Może ktoś napisze o swoich kolejnych doswiadczeniach a może ta dyskusja jest kontynuowana gdzieś indziej?Pozdrawiam wszystkich i życzę sukcesów na rynku.
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"
Może troche duze ale dziś grałem juz na 5 % i teraz zamknąłem juz wszystkie pozycje i profit z trzech dni mam 132 % , mimo ze miałem 3 zminusowane pozycje.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
Witaj.Gram tylko na EUR/USD,dlatego,że najlepiej na poczatek nie skakac z pary na pare ,bo nie wczujesz się dobrze w grę.Skalpuję rynek ,wejscie na M1 i M5 wskazujących ten sam kierunek,niekiedy potwierdzam swieczkami.Jak trafię w trend to zabezpieczam stopem i trzymam.Spróbuje załączyc screen,co prawda nigdy tego nie robilem i nie wiem czy mi się uda(nie jestem wirtuozem komputerowym:) ).Jak tu nie bedzie screenu to podaj maila to ci przeslę.Pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.