skalpowanie cos ciekawgo

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: tantric »

Witam.Szkoda ,ze nikt juz nie pisze o tym sysie Imran Saita.Zacząłem grać wczoraj na realu jak mialem akurat wolne w pracy i do dziś,siedząc łącznie ok 20 godzin zrobiłem +94% konta,minusowałem jak nie trzymałem się zasad.Grałem maksymalnie na 10 % kapitału przy dźwigni 1:400.Może ktoś napisze o swoich kolejnych doswiadczeniach a może ta dyskusja jest kontynuowana gdzieś indziej?Pozdrawiam wszystkich i życzę sukcesów na rynku.
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"

mbor112
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mbor112 »

nie za duże ryzyko :>?
:)

Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

Może troche duze ale dziś grałem juz na 5 % i teraz zamknąłem juz wszystkie pozycje i profit z trzech dni mam 132 % , mimo ze miałem 3 zminusowane pozycje.
Pozdrawiam
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"

Awatar użytkownika
davit
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: davit »

Ja tez gram tą metodą ale na demo i wyniki różne... niestety z powodu pracy nie moge grac w optymalnym czasie jaki sugeruje Imran....
tantric mozesz wrzucic jakis scren ze swoich transakcji i na jakich parach grasz?

Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

Witaj.Gram tylko na EUR/USD,dlatego,że najlepiej na poczatek nie skakac z pary na pare ,bo nie wczujesz się dobrze w grę.Skalpuję rynek ,wejscie na M1 i M5 wskazujących ten sam kierunek,niekiedy potwierdzam swieczkami.Jak trafię w trend to zabezpieczam stopem i trzymam.Spróbuje załączyc screen,co prawda nigdy tego nie robilem i nie wiem czy mi się uda(nie jestem wirtuozem komputerowym:) ).Jak tu nie bedzie screenu to podaj maila to ci przeslę.Pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Fovor
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Fovor »

Moglbys wrzucic ten pdf z opisem tego sysa? Bo z forexfactory nie bardzo sie da ;/

eMisiek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: eMisiek »

Fovor pisze:Moglbys wrzucic ten pdf z opisem tego sysa? Bo z forexfactory nie bardzo sie da ;/
podajcie gdzie wrzucić bo tu jest ograniczenie do 150 kb a plik po spakowaniu ma 294.

i nie wiem czy mam ostatnia wersje - ta jest 1.2 17 stron i duzo obrazków.
Badania traderów

Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

To PDF jest za duzy .Jak znajdę go w necie to zapodam link.Pozdro

eMisiek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: eMisiek »

tantric pisze:To PDF jest za duzy .Jak znajdę go w necie to zapodam link.Pozdro
podaj maila to Ci prześlę.
Badania traderów

Awatar użytkownika
doni
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: doni »

Witam.

eMisiek czy mi też mógłbyś podesłać tego PDF, bardzo proszę. Email wyślę Ci na priv.
Z góry dziekuję.

Pozdrawiam

ODPOWIEDZ