Jacek Wiśniowski kurs 1 mln
Re: Jacek Wiśniowski kurs 1 mln
@ edek1234 W pełni się z Tobą zgadzam. To co ten gość odstawia to najzwyklejszy kicz za grube pieniądze.
Szkoda że tak wiele osób daje się nabierać na jego sztuczki sprzedażowe, nie sprawdzając kim tak naprawdę jest ten cały Jacek... Nic nie poradzimy...
Szkoda że tak wiele osób daje się nabierać na jego sztuczki sprzedażowe, nie sprawdzając kim tak naprawdę jest ten cały Jacek... Nic nie poradzimy...
-
- Stały bywalec
YAPA powtarzasz się, czemu cały czas piszesz to samo? Ja za to mam ciekawą informacje otóż Pan Jacek na głośniczkach (tak przypuszczam), które sprzedawał ponieważ inwestor, któremu je kupił nie chciał ich, ponieważ nie zgadzała się specyfikacja. Otóż Pan Jacek na tych głośniczkach zarobił setki tyś zł. Ja nie wyśmiewam czy coś, jest to fragment z jego listy mailingowej, był tam też kurs allegro za 600zł, ale podziwiam, nie wiedziałem, że tyle można/można było na tym zarobić.
"Zobaczmy co się stanie." To jedna z moich zasad
życiowych. To dzięki niej założyłem pierwszą firmę
jak miałem 16 lat.
Zobaczmy co się stanie, jak sprowadzę kontener
elektroniki z Chin.
Sprowadziłem go i okazało się, że z tego pierwszego
kontenera zarobiłem kilkaset tysięcy złotych.
Mało tego, nie wydałem ani złotówki z mojej własnej
kieszeni na zakup tego towaru.
Jacek wysłał już czwartego (!) maila w ciągu tygodnia o kursie na Allegro xD. Komuś się hajs chyba skończył 

Jacaznowuwtopa2 pisze:YAPA powtarzasz się, czemu cały czas piszesz to samo?
Bo nie chcę przeklinać na forum a bez tego nie da się stworzyć rzetelnego opisu Jacka Wiśniowskiego i jego pierdolonych sztuczek. To co On wyprawia nadaje się do prokuratury.
Ciekawe czemu cena kursu Jacentego spadła z kilku tysięcy do 600 zł. Swoją drogą Michał Szafrański wydał właśnie książke w której pokazuje krok po kroku jak zarobił miliony, podaje przy tym dokładne kwoty. Nie to co inni samozwańczy specjaliści od milionów.
piąty mail o kursie 

jacek dobry biznes robi na tym kanale trzeba przyznać
jakieś źiółka nowe zrobił
https://www.youtube.com/watch?v=dt0boi2vnqo
XD
jakieś źiółka nowe zrobił
https://www.youtube.com/watch?v=dt0boi2vnqo
XD
-
- Stały bywalec
No Jeny ludzie....
Czy tak ciężko w końcu pojąć, że jest to zwykły kanał sprzedażowy otoczony tymi motywacjami i sukcesami itp?
Przecież tak działa 99% kołczów na YouTube Polskim (i nie tylko)
Motywacja, sukces
- książka do kupienia
Wyznaczanie sobie nowych celów, ustalanie marzeń
- kurs do kupienia
Silna motywacja do polepszania swoich nawyków dnia codziennego
- super produkt na koncentracje
Tak działają wszyscy kołcze no i czym tu się podniecać?
Kołcz musi mieć pieniążki na chleb jak każdy inny przeciętny Kowalski tylko, że nie zarabia na pracy lecz na swoich produktach.
Każdy kołcz to tak naprawdę przedsiębiorca sprzedający swoje produkty/usługi - takich ludzi mamy w PL tysiące lecz oni robią to bez tej całej otoczki sukcesów itp.
W sumie jak oglądam Jacka od paru lat to naglę zauważyłem, że milionów tam zbytnio nie ma.
To jest Pan posiadający chyba 41 lat - w tym wieku przeciętny Kowalski pracujący na etacie powinien się już czegoś fajnego dorobić. Mam znajomego co ma 24 lata i pracował trochę za granicą w fajnym fachu - on też mógłby sobie kupić jakąś sportową furkę z salonu, dać ją do tego sportowego klubu i potem się lansować na lamborghini czy inne ferrari.
Znajomy zarabia poprzez pracę na etacie a Kołcz poprzez handel/sprzedaż swoimi produktami/usługami - większej różnicy tutaj nie widzę naprawdę
Czy tak ciężko w końcu pojąć, że jest to zwykły kanał sprzedażowy otoczony tymi motywacjami i sukcesami itp?
Przecież tak działa 99% kołczów na YouTube Polskim (i nie tylko)
Motywacja, sukces
- książka do kupienia
Wyznaczanie sobie nowych celów, ustalanie marzeń
- kurs do kupienia
Silna motywacja do polepszania swoich nawyków dnia codziennego
- super produkt na koncentracje
Tak działają wszyscy kołcze no i czym tu się podniecać?
Kołcz musi mieć pieniążki na chleb jak każdy inny przeciętny Kowalski tylko, że nie zarabia na pracy lecz na swoich produktach.
Każdy kołcz to tak naprawdę przedsiębiorca sprzedający swoje produkty/usługi - takich ludzi mamy w PL tysiące lecz oni robią to bez tej całej otoczki sukcesów itp.
W sumie jak oglądam Jacka od paru lat to naglę zauważyłem, że milionów tam zbytnio nie ma.
To jest Pan posiadający chyba 41 lat - w tym wieku przeciętny Kowalski pracujący na etacie powinien się już czegoś fajnego dorobić. Mam znajomego co ma 24 lata i pracował trochę za granicą w fajnym fachu - on też mógłby sobie kupić jakąś sportową furkę z salonu, dać ją do tego sportowego klubu i potem się lansować na lamborghini czy inne ferrari.
Znajomy zarabia poprzez pracę na etacie a Kołcz poprzez handel/sprzedaż swoimi produktami/usługami - większej różnicy tutaj nie widzę naprawdę

-
- Uczestnik
Ten Pan sprzedawał kurs za 3 koła (dałem się naciąć - jakoś i treść - no sami wiecie), później sprzedawał bajeczny kurs allegro (w zasadzie pewnie ten sam za 600zł) po czym mówił że on w tej branży jest od 20 lat i on tak zarabia miliony. A na allegro jak widać tylko kilka produktów.
"Użytkownik jest na Allegro od 12 lat i 3 miesięcy - TopMedium"
Produkty - multiwitamina, książka mistrzowie, album Kamasutra, książka Benjamin franklin, Tabletki potencja erekcja libido, książka seks oralny dla kobiet.
"prom-net - Użytkownik jest na Allegro od roku"
Produkty: geniusz i książka rusz dupę
Rozumiem że może mieć inne konta jeszcze, i na amazonie coś walczyć. Ale eh nie wiem co tu nawet komentować. Te forum rozłożyło tego pana na łopatki, żałuję że wcześniej się nie pojawiło.
Pozdraiam
"Użytkownik jest na Allegro od 12 lat i 3 miesięcy - TopMedium"
Produkty - multiwitamina, książka mistrzowie, album Kamasutra, książka Benjamin franklin, Tabletki potencja erekcja libido, książka seks oralny dla kobiet.
"prom-net - Użytkownik jest na Allegro od roku"
Produkty: geniusz i książka rusz dupę
Rozumiem że może mieć inne konta jeszcze, i na amazonie coś walczyć. Ale eh nie wiem co tu nawet komentować. Te forum rozłożyło tego pana na łopatki, żałuję że wcześniej się nie pojawiło.
Pozdraiam