Wiara nie ma nic do tego. Ja mogę wierzyć we wróżkę zębuszkę, co nie znaczy, że ona faktycznie istnieje.freakout pisze:serio wierzysz że ktokolwiek jest w stanie wpłacić takie pieniądze do brokera? bo ja niezysk z kwietnia owszem - wynosi prawie 105k, ale jeśli ktoś jest w stanie uzyskać taki wynik i mieć przy tym 98% skuteczności to wątpię aby potrzebował wpłacać tak duże kwoty żeby zrobić z tego 10% w skali miesiąca
 Piszę o tym co widać. On mając na koncie już 960tyś zł, wpłacił dodatkowe 100tyś zł. Mając już 1mln 63tys zł, znów zrobił wpłatę na 50tyś zł.
  Piszę o tym co widać. On mając na koncie już 960tyś zł, wpłacił dodatkowe 100tyś zł. Mając już 1mln 63tys zł, znów zrobił wpłatę na 50tyś zł.  
 Tak, sa tacy co wpłacają tak duże sumy do brokera. Jeden jest nawet bardzo znany u nas, Rafał Zaorski, chyba z milion wpłacił.
I jak opracujesz system, który pozwala ci sukcesywnie zarabiać 10% miesięcznie, to wpłacenie dużej sumy jest potrzebne. Bo, np. 10% od miliona da ci 100tyś zł zysku miesięcznie. 10% od 100tyś da ci 10tyś zł miesięcznie zysku. A 10% od 1tyś zł da ci tylko 100zł zysku miesięcznie, co już jest słabe.

/n.p.przy takich kwotach mozna juz myslec o jakiejs spolce w nieruchomosciach/
 /n.p.przy takich kwotach mozna juz myslec o jakiejs spolce w nieruchomosciach/