DayTrading: Środa 25.04.2018
Re: DayTrading: Środa 25.04.2018
Jesli chodzi o nzdjpy to delikatnie spoznieni, czekam na wykonczenie piatki (ja już out) i ponowie w przypadku korekty.
daytrading-wtorek-17-04-2018-t29902-20.html#p908847
https://www.tradingview.com/x/JsT4whaU/
daytrading-wtorek-17-04-2018-t29902-20.html#p908847
https://www.tradingview.com/x/JsT4whaU/
Jak dla mnie A/J UP do TL po szczytachNieśmiertelny Trader pisze: Wiem, odwróciłem się. Jesli mają spadac to na nzdjpy i audjpy najmocniej. Antypodziaki mają mnóstwo miejsca na dole.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Maniak
kiedy rusza , czy poziomy ?Tomasz196407 pisze:tylko co jest korektą,impulsemTolmon_Nika pisze:dax po spadku poniżej 12312... nabierze siły (pip.?) i...korekta do góry![]()
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem

ja na daxie bp
odpuscilem bo mam sporo ciezsza robote
\ dolar wybil 3,48 a to juz nie zabawa
takze narazie dax mnie nie interesuje
odpuscilem bo mam sporo ciezsza robote
\ dolar wybil 3,48 a to juz nie zabawa
takze narazie dax mnie nie interesuje
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
- fx-technik
- Fanatyk
Korektą jest ruch, który nie zanegował impulsu.
Impulsem jest ruch, który został potwierdzony kontynuacją.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
-
- Maniak
i wszystko jasnefx-technik pisze:Korektą jest ruch, który nie zanegował impulsu.

na daxie teraz ładnie to widać, na m15 poprzedni wzrost,prosta metoda bez wydziwiania

do 12416 impuls powyżej przeradza się w korektę ale to tylko moja teoria potrzebna dla mojego sposobu grania
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2018, 17:22 przez Tolmon_Nika, łącznie zmieniany 3 razy.

Szybki przegląd pozycji. Kabel L 1.39300 sl. 1.39100, ujek sell limit 109.450 sl. 109.700, S&P grubaśne L od 2614.
The only way is up
A co z ruchem który poprawił Hi/Lo ale jeszcze nie jest potwierdzony?fx-technik pisze:Korektą jest ruch, który nie zanegował impulsu.
Nie korekta, nie impuls, więc co?
Uff, A/J, E/J i G/J w końcu ruszyły, można przejść na BE, zobaczym co dalsze.
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2018, 17:25 przez cajto, łącznie zmieniany 1 raz.
poskracalem na usd/pl co sie dalo i teraz juz ok bo 2ski z gory takze luzik
a na daxie to bawia sie w chowanego i tyle
wiedza ze powinni spadac to kombinuja i strasza
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-
- Maniak
spokojnie i cierpliwie trzeba poczekaćXAB pisze:poskracalem na usd/pl co sie dalo i teraz juz ok bo 2ski z gory takze luzik