Tolmo nastepny raz Ci dziekuje,Tolmon_Nika pisze:Każda metoda jest dobra jeżeli nie przynosi strat

oszczedziłes mi tym sposobem niepotrzebnych głupich postów w temacie
ale Ty jestes dyplomata , kurcze msz

Tolmo nastepny raz Ci dziekuje,Tolmon_Nika pisze:Każda metoda jest dobra jeżeli nie przynosi strat
pominąłeś te które nie zmieniły trenduCaldeborn pisze:Duze swiece wzrostowe zawsze informuja o wiekszych niz normal korektach albo zmianach trendu.
-- Dodano: 25 kwie 2018, 14:11 --
Tolmon_Nika pisze:Każda metoda jest dobra jeżeli nie przynosi strat
Na screenie zaznaczyłem świece zwiastujące trend, to nie są jakieś popierdółki, tylko duże klamoty, ciężko nie dostrzec. Zawsze była kontynuacja trendu po tych świecach.fx-technik pisze:Otóż, okazuje się, że nie świece, bo jak widać, świece ludzi mylą.cajto pisze:Świece są chyba najlepszym sposobem na obrazowe zdefiniowanie siły trendu, wystarczy popatrzeć na kilka ostatnich D1 z U/C lub USD/PLN, widać moc jak na dłoni.fx-technik pisze:Świeżak, przestań patrzeć na świece - patrz na trend.
Wchodź tam, gdzie trend się zaczyna, a nie tam, gdzie się kończy.
JA JUZ NAPAKOWANY w te sell ze jak tak dalej to znowu glowa mi spuchniegraczpospolity pisze:Możliwy sygnał sell na dolarozłotówce...
Nieśmiertelny Trader pisze:pominąłeś te które nie zmieniły trenduCaldeborn pisze:Duze swiece wzrostowe zawsze informuja o wiekszych niz normal korektach albo zmianach trendu.
-- Dodano: 25 kwie 2018, 14:11 --
Tolmon_Nika pisze:Każda metoda jest dobra jeżeli nie przynosi strat![]()
i już po problemieXAB pisze:
-- Dodano: 25 kwie 2018, 15:33 --
swiezak przeciez ja ci ten ruch i na dol do gory wyrysowlem to jak ty mogles tace upuscic
https://iv.pl/images/27404714319456342028.png
to sztuka he he he
problem jes zawsze ten sam czy tylko 420 ?
Nieśmiertelny Trader pisze:Nie pasuje Mi to do koncepcji wzrostów na audjpyMichał Iwański pisze:spadnie, tylko większość jeszcze o tym nie wie i dlatego to tak długo trwa