trzeba było poczekać do 320XAB pisze:i jak tolmon dodal na daxie problemu juz niet
eur/dolllll
acha zgasilem ske na edku i mam tylko lki na ten czas
na usd/pl tylko skiiiiii

trzeba było poczekać do 320XAB pisze:i jak tolmon dodal na daxie problemu juz niet
eur/dolllll
acha zgasilem ske na edku i mam tylko lki na ten czas
na usd/pl tylko skiiiiii
XAB pisze:JA JUZ NAPAKOWANY w te sell ze jak tak dalej to znowu glowa mi spuchniegraczpospolity pisze:Możliwy sygnał sell na dolarozłotówce...
i takie to granieXAB pisze:no to jak dywagowalem choc uwazalem ze to zbyt proste 12420 prawie mamy czyli szukam ski
to o DAXIEEEEEEEEEEEEE
O swiezaku ?????????????????????????????/
ja zauwazylem jego ten sam blad ktory robi panowie zainteresowani
on wychwytuje np ze rynek zakreca i z miejsca stawia pozycje mocna i krotkie sl
a co dalej a to chyba kazdy moze zgadnac bo 2 razy mu to wchodzi na 5 i depo puste
bo czesto sie upiera i trzyma pozycje a rynek robi kierunek ale po drodze ze 20 pipsow 30 sie rozbiega
Rafał jak oil?Rafal154 pisze:Nieśmiertelny Trader pisze:Nie pasuje Mi to do koncepcji wzrostów na audjpyMichał Iwański pisze:spadnie, tylko większość jeszcze o tym nie wie i dlatego to tak długo trwa
Jakiś czas temu pisałem o większych wzrostach na AUD/JPY ale na ta chwile powiem ci że h4 wyglada fatalnie pod wzrosty ..
Zasada zmiennosci poranno-popołudniowej bierze w ...Tolmon_Nika pisze:dax po spadku poniżej 12312... nabierze siły (pip.?) i...korekta do góry
Wiem, odwróciłem się. Jesli mają spadac to na nzdjpy i audjpy najmocniej. Antypodziaki mają mnóstwo miejsca na dole.Rafal154 pisze:Nieśmiertelny Trader pisze:Nie pasuje Mi to do koncepcji wzrostów na audjpyMichał Iwański pisze:spadnie, tylko większość jeszcze o tym nie wie i dlatego to tak długo trwa
Jakiś czas temu pisałem o większych wzrostach na AUD/JPY ale na ta chwile powiem ci że h4 wyglada fatalnie pod wzrosty ..
Nieśmiertelny Trader pisze:Rafal154 pisze:Nieśmiertelny Trader pisze:spadnie, tylko większość jeszcze o tym nie wie i dlatego to tak długo trwa
Nie pasuje Mi to do koncepcji wzrostów na audjpy
Jakiś czas temu pisałem o większych wzrostach na AUD/JPY ale na ta chwile powiem ci że h4 wyglada fatalnie pod wzrosty .. :roll
Wiem, odwróciłem się. Jesli mają spadac to na nzdjpy i audjpy najmocniej. Antypodziaki mają mnóstwo miejsca na dole.
Ja bym mimo wszystko jednak poczekał na jakieś potwierdzenie. Szczególnie, że dolar ma niezłe momentum i może spokojnie przebić kanał (czy to bedzie fejk czy nie nikt nie wie) i zatrzymać się dopiero w okolicach 3.51.XAB pisze:JA JUZ NAPAKOWANY w te sell ze jak tak dalej to znowu glowa mi spuchniegraczpospolity pisze:Możliwy sygnał sell na dolarozłotówce...![]()
tylko co jest korektą,impulsemTolmon_Nika pisze:dax po spadku poniżej 12312... nabierze siły (pip.?) i...korekta do góry
Zaczyna Mi to pasować konfliktu z Syrią. Dolar reaguje bardzo ładnie, jeszcze tylko jen (który jak dla Mnie znowu sztucznie wypychany) i piekło Wita.Rafal154 pisze:
W piątek BOJ wiec wszystko sie może zmienić ... Jak znów będzie chciał wrócić do pieniędzy z helikoptera to będzie ostro